Dyson V15 Süpürge ile Bitmeyen Sorunlar

Dyson V15 Süpürge ile Bitmeyen Sorunlar
Burçin
03 Ekim 2024 11:47

Yaklaşık 10 yıl önce almış olduğum Dyson V15 süpürgemde sürekli problem yaşıyorum. İlk olarak, sert zeminin başlığındaki yumuşak plastiğin kötü malzemeden yapılması nedeniyle zeminde leke bırakması, süpürgenin sarı kısımlarındaki koruma bandının dökülmesi ve çekim gücünün azalması gibi sorunlar yaşadım. Ayrıca, motor kısmı ile boru kısmı bağlantı noktalarının çok fazla oynaması, sanki kırılacakmış gibi bir his veriyor. Bu şikayetlerimi ilgili firmaya bildirmeme rağmen hiçbir girişimde bulunmadılar. Şimdi ise süpürgemi kullanamaz hale geldim. Filtre temizliği yapmama ve yeni filtre takmama rağmen sürekli 'filtre kirli' uyarısı veriyor ve makine bir süre sonra durmaya başlıyor. Ürüne 24 bin TL para verdim ancak hiçbir zaman sağlıklı ve tam kullanamadım. Sürekli bir problem yaşıyorum. Firma çözüm bulmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne veya miktara göre Tüketici Mahkemesi'ne başvurmaya hazırlanıyorum. Tavsiye etmediğim ve memnun kalmadığım bir marka olarak yerini aldı.

04 Ekim 2024 16:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

Dyson V15'te Kronik Tetik Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Demet
28 Temmuz 17:39
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürgemin Sürekli Filtre Uyarısı Ve Emiş Gücü Sorunları

24 Mart 09:59
Cansu sonuçtan çok memnun

Cansu
30 Nisan 2024 22:28
"Sorunum çözüldü. Dyson’a teşekkür ederim"
Dyson Kategorileri