Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 17:46

Dyson firmasından 08.05.2023 tarihinde almış olduğum V15 marka elektrik süpürgemin maalesef ki servisten çıkmadığını üzülerek belirtmek istiyorum. Muhtemelen 4. Sefer (daha bir yıl olmadan) servise göndermem gerekecek. Son servis tecrübemi de üzülerek anlatmak istiyorum. Fotoğraflarını da paylaşacağım WhatsApp görüşmem sonrası müşteri temsilcisinin yanıtını "Cihazın LCD ekranında olan arızadan dolayı şarjı olmasına rağmen olmadığının uyarısını vermektedir. Cihazın ana gövdesi değişmesi gerekmektedir. Sizler için bir ana gövde siparişi oluşturacağım ancak sizin cihazınızın rengi stoklarımızda yoktur. Onun yerine daha açık sarı rengi vardır. Sizlerden ricam bir tarayıcıya "965478-15 Dyson" yazıp görseller kısmında olan ana gövdenin rengini kontrol edebilir misiniz? " bu şekilde oldu fakat gövde stoğu olmadığı gerekçesiyle oluşturulan sipariş iptal edildi ve servise yönlendirmem tavsiye edildi. Servis cevabı da maalesef içler acısı, "3000- Yapılan incelemeler sonucunda, cihazda herhangi bir arıza görülmemiştir. Son testlerden başarıyla geçmiştir. Üç kez tam şarj edilerek test edilmiştir arıza görülmemiştir." oluşan mağduriyetimi Dyson gibi bir firmanın gidereceğini umarak bu paylaşımı yapıyorum. Zaten gerekirse Hakem Heyeti başvurusunu da yapacağım. Bu kadar ücret verip kaliteli ürün alıp böyle sorunlarla karşılaşmak olumsuz bir durum olsa da firmanın maalesef ki ürününün arkasında durmaması da çok vahim.

23 Şubat 2024 22:02

Son servise gitmesi sonrasında ise cihazın gövde kısmında ve mor lastik kısımlarında deformasyonlar oluşmuştur. Ürün fotoğraflarını eklediğim şekilde.

24 Şubat 2024 18:26

Fotoğraflar bu şekilde

28 Şubat 2024 12:57 (Şikayetten 6 gün sonra)

03 Mart 2024 21:10

Müşteri memnuniyetinden bahsedip 4 gündür çıtı çıkmayan Dyson sana da selam olsun.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
21 Ekim 2024 13:27
Evren sonuçtan memnun değil

Garanti Süresi Devam Eden Dyson Süpürgede Kısa Sürede Ana Gövde Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti

Evren
03 Ekim 2025 18:40
Murad sonuçtan hiç memnun değil

Murad
06 Aralık 2023 10:03
Dyson V15 2 Haftadır Cihazımı Yollamıyor
Ensar sonuçtan hiç memnun değil

Ensar
07 Temmuz 2024 15:09