Cüneyt sonuçtan çok memnun

Dyson V15 Fluffy Optic Başlık

29 Mayıs 2023 17:56
Cüneyt'nin Teşekkür Mesajı
“Dyson sorunun başlıkta değil başlığın bağlandığı boruda temassızlık olduğunu tespit etti ve yeni boru gönderildi sorun çözüldü.”

12/05/2023 tarihinde Dyson v15 absolute süpürge satın aldım. Süpürme işlemi başladığında fluffy optic lazer başlığı ileri doğru hareket ettirdiğimiz zaman süpürme işlemini yapıyor fakat geriye doğru süpürmeye çalıştığımızda lazer ışığı ve başlığın dönme hareketi duruyor. Dyson'u aradık ve hemen ürünün garantili olduğunu söyleyip bize eski versiyon (üzerinde açma kapama tuşu olan) başlık gönderdiler. O başlığı denediğimizde aynı sorunun o başlıkta da olduğunu fark ettik. Durumu Dyson'a ilettik beklemedeyiz.

29 Mayıs 2023 18:01 (Şikayetten 4 dakika sonra)

10 Ekim 2023 17:07

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Eski Versiyon Lazer Başlık

Ebru
12 Mayıs 2023 23:22
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Lazer Başlığı Kısa Sürede Arızalandı, Garanti Desteği Alamıyorum

Yağmur
05 Kasım 10:55
Fatmanur sonuçtan memnun

Fatmanur
17 Mayıs 2023 23:13
Aybike sonuçtan hiç memnun değil

Aybike
11 Aralık 2023 18:22