Havva sonuçtan çok memnun

Dyson V15 Çalışırken Kendiliğinden Duruyor

11 Mayıs 2024 01:21
Havva'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi kısa süre de çözüldü ürünün yenisi gönderildi. Dyson yine farkını belli etti. Teşekkürler”

Dyson v15 ürünümü alalı 1 yıl bile olmadı. İlk çalıştığı an 3-4 Sn. Çalışıp kendiliğinden duruyor. Bunu 3 4 kez tekrarlıyor. Bakımını da my Dyson uygulamasındaki gibi yapıyorum aksatmadan filtre vs. Dyson müşteri hizmetlerini arıyorum bağlanamıyorum. Sorunumun çözülmesini rica ediyorum.

11 Mayıs 2024 01:11

Dyson v15 ürünüm ilk çalıştığı anda 3-5 Sn. Çalışıp kendiliğinden duruyor bunu 3 4 kez tekrarlıyor ekranda herhangi bir yazı uyarı vs çıkmıyor. Üstelik temizliğini ve bakımını my Dyson uygulamasındaki yönergelere uyarak sürekli aksatmadan yapıyorum. Dyson müşteri hizmetlerini arıyorum fakat bağlanamıyorum. Sorunumun çözülmesini rica ediyorum

16 Mayıs 2024 16:48 (Şikayetten 5 gün sonra)

08 Haziran 2024 10:51

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
21 Şubat 2024 23:26
Dyson V15 Çalışırken Durma Ve Dövücü Temizlenme
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Fitre Koku Sorunu

Tuğba
17 Mayıs 2024 10:08
Dyson Fitre Koku Sorunu
Şehriban sonuçtan hiç memnun değil

Şehriban
08 Eylül 2024 16:41