Engin
19 Mayıs 2024 01:56

Dyson V15 o kadar iddialı piyasa sürdüler ama normal süpürgelerden ve onların garanti servisi gibi davranışlarından farkı kalmadı. 1 Haziran 2023 de aldığımız ürünün Motorhead Başlık / SV22 başlığı kapağı açılmadığını fark edip 20 Eylül 2023 de Dyson ile görüntülü görüşme yaptık. Bize başlığın sorunlu olduğunu garanti kapsamında değişeceğini söylediler. Ara ara stokları kontrol edin geldiğinde bizi tekrar arayıp başlığı gönderelim dediler o günden beri başlık stoklara bir defa olsun gelmedi. 4 sefer Dyson ile iletişime geçtim hep aynı cümleleri kullandılar "yakında stoklara geleceğini umuyoruz" dediler. Neyse başlıktan istediğimiz performansı alamıyoruz ama cihazı kullanmaya devam ettik. Bu arada cihaza özel ayaklı askı aparatı da aldık ki bu boya atma sorunlarını biz yaşamayalım dedik ama maalesef boyalar atmaya başladı lastikler de bozulmaya başladı. Bu durumu da Dyson a ilettik sorun teşkil etmediğini söylediler. Ürünü o kadar kaliteli olarak satarken iyi de böyle kusurlarına ve özellikle 20 Eylül 2023 den beri başlığın gelmemesi sizin ürün ve satış sonrası kalitenizin olmadığını maalesef süreci yaşayıp görmüş olduk. En kısa sürede Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı sonucu da burada paylaşacağım ki aynı benim gibi mağdur olanlara göstereceğim.

23 Mayıs 2024 11:14 (Şikayetten 4 gün sonra)

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
13 Şubat 2024 15:58
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Rıdvan

18 Mayıs 2024 10:41
Dyson V15 Süpürgemde Yaşanan Teknik Sorun Ve Çözüm Beklentim

Sercan
23 Ocak 2024 13:24
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 13:30

Dyson Kategorileri