Deniz sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 15:07

19 Nisan 2024 tarihinde Dyson mağazasından V12 süpürge aldım. Şu an 3.5 ay çok aktif bir şekilde kullanmadığım halde kauçuk kısımlarında yırtılma mevcut, bir de haznede buharlaşma oldu. İlgilendiler ve müşteri hizmetleri talebi üzerine ürünü gönderdim. 2 gün sonra beni arayıp çekim gücünü engelleyen bir şey olmadığını ve haznenin bu şekilde kullanıma uygun olduğunu söylediler. Ben 26 bin TL'yi bu bilgileri dinlemek için vermedim. Ürünü Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim ve arkasında duracağım. Ürünün iadesini istiyorum. Arkadaşlar, parayı veriyorsunuz ve uğraşıyorsunuz, yazık verdiğimiz paraya değmez. Şu an hiçbir şey yapmadan ürünü geri yolluyorlar. Paramın iadesini istiyorum. Hakkımı helal etmiyorum.

05 Ağustos 2024 16:45

Merhaba Dyson marka v 12 süpürgem müşteri hizmetleri aracılıyla Servise yolladım Buraya kadar sıkıntı yok arkadaşlar sıkıntı müşteri hizmetleri süpürgenizi inceledikten sonra başlıyor ve diyor ki süpürgenizin küçük kısımları çekim gücüne engel değil. Gücü güzel hazneniz bulaşma kısmında kullanıcı hatası evet sonuç gerisin geri kargonuz size geri geliyor ve bir de bakıyorsunuz ki 3aylık ürününüzün biraz başlayan yırtılmalarını komple fazlalıklarını yırtıp yollamışlar ben bu ürünü bu şekilde kabul etmiyorum arkadaşlar alma inanın hiçbir farkı yok evdeki kullandığınız süpürgelerden bir çok marka kullanıyorum sözüme İtimat edin inanın bu kadar para vermeye değmezmiş hakkım helal değil ve hakkını Tüketici Hakları'na başvurarak arayacağım emin olabilirsin sevgili Dyson

06 Ağustos 2024 16:06 (Şikayetten 4 gün sonra)

06 Ağustos 2024 16:07

Merhaba sürekli iletişime geçiyoruz ama hiçbir şekilde ilerleme kat edemiyoruz

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz

Dyson Süpürge Lastikleri Yerleri Hk
Dyson Süpürge Lastikleri Yerleri Hk

Fatma
09 Nisan 2024 12:13
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Gonca
06 Ağustos 2023 23:02