Meriç sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 14:59

2023 Ocak Ayında almış olduğumuz Dyson V12 Kablosuz süpürgenin Uzun borusu, makineye takıldığı yerden kırıldı. Anladığım kadarıyla V12 lerde kronik bir sorun. Dyson Çağrı merkezini aradım ve istedikleri fotoları yolladım. Ürünün yedek parçasını yollayacaklarını belirttiler ve kayıt oluşturdular 3 Temmuzda. Aradan 1 ay geçti halen yedek parça gelmedi ve biz süpürgemizi kullanamıyoruz. Evimizde kedimiz olduğu için almıştık süpürgeyi ve çalıştığı süre boyunca da gayet memnunduk performansından fakat bu boru olmadan kullanma şansımız yok. Dyson çağrı merkezini defalarca aradım fakat bana verebildikleri tek cevap stok bekliyoruz geldiğinde göndereceğiz. Ellerinde stok tutma mecburiyeti olan firmanın kendisidir, ceremesini ise biz tüketici olarak çekiyoruz ne yazık ki. Yasal sürelerini de aştılar epey bu konuda fakat halen bir çözüm üretme niyetinde değiller. Bu şikayetimi okuyan Dyson yetkilisi varsa lütfen konu ile alakalı bir çözüm üretsin. Konuyu zaten bugün itibariyle de Tüketici Hakem Heyeti'ne İlettim.

04 Ağustos 2023 15:07 (Şikayetten 7 dakika sonra)

06 Ağustos 2023 18:27

Dyson bana geri döndü ama çözüm üretmek yerine gazımı almayı tercih etti.

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
01 Kasım 2023 17:59

Kader
01 Temmuz 2024 12:10
Dyson V12 Boru Sorunu Hakkında
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
11 Aralık 2024 17:10
Utku sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Yedek Parça Sorununu Çözmüyor

Utku
02 Ağustos 2024 16:56
Dyson V12 Yedek Parça Sorununu Çözmüyor
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
04 Eylül 2024 17:20