Dyson V12 Kendi Kendine Güç Kesme

Geçtiğimiz 4 ay önce yani Nisan ayında V12 süpürgem kendi kendine güç kesme arızası verdi. Yetkili servise gönderdim, başlık değişti geri geldi hatta renk onayı istediler, başka renk gönderdiler. Onayımla gelen cihaz tekrar aynı arızayı verdi. 5. ayında ben Dyson'dan ürünün sıfırı ile değişimi istiyorum. Bana parça değişecek diyorlar, aynı sorunla uğraşıyorum sürekli. Ben Dyson markasından ürünümün sıfır ile değişimi istiyorum. Aksi halde yasal haklarımı kullanmak durumunda kalacağım.

17 Eylül 2024 10:55

17 Eylül 2024 10:54

Dyson arıza Servis Merkezi cihazımda arıza olmasına rağmen cihazımı işlemsiz iade etti. Dyson almak pişmanlıkmış 22.000 TL para veriyorsunuz karşılığında hizmet alamıyorsunuz. Stoklar güncellendiğinde tekrar hizmete alalım diyor arızalı cihazı stok gelene kadar sizin evde dursun bozuk bozuk kullanırsınız diyorlar resmen renk seçeneğini kabul etmedim diye bu yapılamaz Dyson bize satışa sunarken renk seçeneklerini sunmuş bizde beğendiğimiz rengi almışız bana farklı bir önerilmesi bile saçma zaten o rengi isteseydim o rengi alırdım ben cihazımın arızasının giderilmesini istiyorum.

17 Eylül 2024 13:44 (Şikayetten 19 saat sonra)

17 Eylül 2024 13:57

Şu anda arızalı cihazı bana geri gönderdiniz bir an önce iletişime geçilsin lütfen ben cihazın sıfır kutulu değişimini talep ediyorum ya da ücret iadesi çünkü v12 modelin kronik sorunu bu güç kesme

18 Eylül 2024 14:30

Dönüş sağlanacaktır diyorlar kaç gündür arayan yok arayacak iseniz arayın yoksa gereği ne ise yapmak durumundayım

21 Eylül 2024 16:37

Cihazı işlemsiz iade etmiştir Dyson arıza olmasına rağmen sırf renk değişimi onaylamadığım için dönüş sağlanmasını bekliyorum.

27 Eylül 2024 14:11

Hala geri dönüş sağlanmadı.

Garanti Kapsamındaki Dyson Süpürgem Hasarlı Ve Eksik Parçalarla Teslim Edildi, Çözüm Sunulmuyor

Dyson V12 süpürgem garanti kapsamında yetkili servise gönderildikten sonra bana çizik, kopuk ve basık parçası olan, ayrı...

2 Destek4 Yorum

Dyson V12 Sürekli Kapanıyor

Daha bir yıl olmadan v12 süpürgem bozuldu. Sürekli kapanıyor. Çalışması için en az 10 kere tekrar tekrar çalıştırmam ger...

Dyson V12 Sürekli Kapanıyor
1 Destek1 Yorum

Satın Aldığım Dyson Süpürge İlk Günden Beri Arızalı, Değişim Talebim Karşılanmıyor

Dyson mağazasından satın aldığım V12 süpürgeyi ilk kez evde kullanmak istediğimde halı başlığı takılı kaldı ve dönmedi. ...

2 Destek

Dyson V12 Süpürge Çekim Gücü Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

2023 yılı Eylül ayında satın aldığım Dyson V12 kablosuz süpürgem, kısa bir süre sonra çekim gücünde belirgin bir azalma ...

1 Destek

Dyson Değişiminde Düşük Kalite Şoku: Orijinal Ürünümün Aynısını İstiyorum!

Dyson v12 süpürgeyi birkaç aydır kullanıyorum ve cihaz sürekli kendi kendine kapanıyor. Bu sorun her kullanımda yaşanıyo...

1 Destek

Ferdi
Dyson Gen5 Üretim Hatası Ve Yetkili Servisin İlgisizliği

Dyson Gen5 ÜretimHatası Ve Yetkili Servisin İlgisizliği

Bahar
Dyson Almamak İçin En Basit Sebep!

Dyson Almamakİçin En Basit Sebep!

Cemil
Dyson Süpürge Borusu Kırık, Aynı Sorun, İkinciyi Aldım O da Kırık!

Dyson SüpürgeBorusu Kırık, Aynı Sorun, İkinciyi Aldım O da Kırık!

Funda
Dyson Gen5 Detect Başlık Sorunu