Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Hazne Ve Silikon

22 Aralık 2023 17:04

Dyson V12 kullanıyorum, beş ay oldu. Az kullanmama rağmen silikonları çıktı, çekiş gücü azaldı ve sürekli hazne temizleme uyarısı veriyor. Temizleyip, iyice kuruttuktan sonra yine aynı uyarıyı alıyorum. Bu durum canımı sıkmaya başladı. Ödediğimiz yüksek meblağlara rağmen evimizi süpüremiyoruz. Müşteri hizmetlerinden aldığım cevap, silikonlar için yapılacak bir şey olmadığı yönünde. Eğer Dyson sorunumu çözmezse Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Müşteri hizmetlerinin ilgisizliğinden dolayı çok rahatsızım.

28 Aralık 2023 15:46 (Şikayetten 5 gün sonra)

Handan
Handan

Bende v15 kullanıyorum, daha bir sene olmadı alalı ama yaklaşık 5aydır hava yolu tıkalı uyarısı alıyorum. Evi süpürmek için 3kez hazne dolmamasına rağmen boşaltmam gerekiyor, tam bir eziyet oldu. Müşteri hizmetleri hiçbir çözüm sunmuyor sadece aynı şeyleri tekrarlıyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım bende.

Ceren

O kadar pişmanım ki aldima silikonları çıkıyor ya bir de bana demez mi o önemli değil sus diye ya ben o kadar o ara veriyorum süsüde pusüde tam olacak o kadar ilgisizlerki arttık bemde bir çözüm yanıtı alamazsam bende başvuracağım

Amigurumi
29 Haziran 2025 22:22
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
02 Aralık 2024 11:38