Özgecan
01 Mart 2024 10:52

Merhabalar, 8 Kasım 2023 tarihinde almış olduğum Dyson V12 kablosuz süpürgenin mobilya altı adaptörü, 3 ay sonra arka tarafından kırıldı. İnternette, özellikle Şikayetvar sitesinde, V12 kullanıcılarının bu durumdan muzdarip olduğunu ve garanti kapsamında Dyson Türkiye'nin mobilya altı adaptörünü karşıladığını ve müşterilerine gönderdiğini okudum. Ben de kablosuz süpürgeler piyasaya çıkmadan önce beri 10-12 yıllık bir Dyson kullanıcısı olarak, Dyson V12 cihazımın mobilya altı adaptörü için talepte bulunuyorum. Aksesuarın acil olarak tarafıma gönderilmesini rica ediyorum. Kırık aparatın görseli ekte mevcuttur, bakabilirsiniz. Not: Dyson müşteri hizmetleri, bu aparatın garanti kapsamına girmediğini ve çalışmasına engel olmadığı için ücretli satın almam gerektiğini söyledi. Böyle bir saçmalık olamaz. Dyson V12 seri numarası: 8CX-EU-SGM6053A.

02 Mart 2024 13:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hatice
20 Temmuz 2024 15:27
Dyson V12 Mobilya Altı Adaptörü
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
22 Şubat 2024 22:48
Dyson Mobilya Altı Aparatı
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
05 Ağustos 2024 22:39
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevilay
28 Şubat 2024 18:48