Burak sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 0 Ürün Motorbar Başlık Arızası

Dyson V12 0 Ürün Motorbar Başlık Arızası
19 Eylül 2023 00:07

25.08.2023 tarihinde Akasya AVM mağazasından aldığım Dyson v12'nin motorbar başlığıyla ilk kez süpürdüğünde cihaz çalışmasına rağmen başlığın durduğunu fark ettim. Bunun üzerine Dyson müşteri hizmetleriyle görüştüm ve arızalı olduğunu kabul ettiler. Ancak, ürünü servise göndermemi istediler. Dyson'ın müşterilere ayıplı ürünü tamir edip geri göndermesi gerekmez mi? Dyson'a güvenerek aldığım cihazda büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

19 Eylül 2023 07:38 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Burak E. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

19 Eylül 2023 15:38

Dyson'la görüşmemden sonra hiçbir şekilde bana çözüm sunmadılar hatalı olan ürünün stoklarında olmadığını beklemem gerektiğini söylediler. Dyson aldığıma çok pişmanım kesinlikle anlatıldığı gibi bir müşteri memnuniyeti politikası yok her konuştuğum müşteri temsilcisi farklı bir şey söyleyip sizi çaresiz bırakıyor.

Cahide sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Süpürgem Sürekli Kapanıyor, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Cahide
07 Eylül 2025 12:42
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
13 Ağustos 2023 19:37
Dyson Animal Pro2 Kablolu Süpürge
Oya sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Dyson Süpürgemin Sürekli Arızalanması Ve Değişim Talebim

27 Ağustos 2025 00:38

Çağlar
25 Ekim 2023 15:08
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
07 Temmuz 2023 20:58