Semra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V11 Extra Ana Başlık Kırılması

Dyson V11 Extra Ana Başlık Kırılması
28 Temmuz 2024 09:58

Dyson 11 extra modeli süpürge aldık. Motorbar denilen ana başlık parçalandı kırıldı. Yetkili servis yenisini göndereceğiz ama stokta yok diyor. Diğer sitelerde başlıklar hem orijinal değil hem pahalı. Kırılan başlık olmadan süpürge bir işe yaramıyor. Günlerdir bekliyoruz. Daha önce başkasının başına geldi stokta yok denildi yaklaşık iki ay sonra geldi. Şimdi biz ne yapacağız?
Not:yapıştırmaya çalıştım olmadı

12 Ağustos 2024 09:43

Dyson v 11 süpürgemin ana başlığı kırıldı. Şu an kullanılmaz durumda. Dyson a bildirdim ellerinde olmadığını söylediler. Yirmi gün geçti hala ses yok. Buraya daha önce şikayet yazdım. Sadece arayıp aynı şeyleri söylediler. Hiçbir şekilde çözüm yok. Bu kadar büyük ve pahalı bir firmanın böyle çözümsüz bekletmesi insanı üzüyor. Parçayı Kendi sitesinde satış da yapmıyor. Bir sitede var çok pahalı.

Ek
Ek
31 Temmuz 2024 12:05 (Şikayetten 3 gün sonra)

06 Ağustos 2024 09:00

Hiçbir şekilde sorunum çözülmedi. Aynı şeyleri arayıp söylediler

Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Garanti Kapsamındaki Ürün Orijinal Parçası Olmayışı

Sevim
01 Aralık 2023 13:36

Ayşe
17 Temmuz 2024 14:26

Neriman
09 Temmuz 2024 17:18
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Motorbar Başlığı Muadil Yolluyor

Sevda