26 Nisan 2024 14:59

Merhaba, Kasım 2022 tarihinde Dyson V10 şarjlı süpürge satın aldım. Süpürge, ilk geldiği günden itibaren sorunlu idi. Müşteri hizmetlerini aradım; temizlik ile ilgili detaylar verdiler ancak sorun devam etti. Tekrar iletişime geçtiğimde cihazı servise göndermem gerektiğini söylediler. Servis, bazı parçalarını değiştirdikten sonra cihazı geri gönderdi. Ancak bir süre sonra yine sıkıntı yaşamaya başladım. Sürekli filtre ışığı yanıyor ve başlık aparatını çıkarırken düğmesi elimde kaldı. Müşteri hizmetleriyle yeniden görüştüğümde, bana filtre satın almamı önerdiler. Garanti kapsamında olan ve ilk günden beri problemli olan bu cihaz için neden ekstra masraf yapmak zorunda olduğumu anlamıyorum. Maalesef, müşteri hizmetleri hiç yardımcı olmadı. Bu kadar yüksek fiyatlı bir üründen beklediğim performansı alamadım ve cihazlarına sahip çıkmamaları hayal kırıklığı yarattı. Bundan sonra Dyson markasının bir ürününü satın almayı düşünmüyorum ve durumdan ciddi şekilde şikayetçiyim. Aşağıda görebileceğiniz üzere, filtrenin temiz olmasına rağmen filtre ışığı sürekli yanıyor. Bu durum, cihazda bir üretim hatası olduğunu gösteriyor. Cihazın hemen yeni bir ürünle değiştirilmesini ve yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Yüksek bir meblağ ödeyerek satın aldığım bu üründen duyduğum memnuniyetsizlik ve yaşadığım sorunlar sebebiyle servise gönderme zorunluluğu beni şaşırttı. Yasal haklarımı aramak adına gereken tüm yollara başvuracağım.

01 Mayıs 2024 11:35 (Şikayetten 4 gün sonra)

10 Mayıs 2024 11:18

Bana geri dönüş yapılmadı, tamir edildiği mesajı geldi ve tekrar süpürge tarafıma iletildi. Yazılan servis belgesinde temizlik detayları vs yazıyor, ben zaten makinenin temizliğini düzenli yapıyorum, süpürgemde olan sorun kronik bir sorun, süpürge geldiğinden beri sıkıntı çıkarmakta. Bu nedenle süpürgenin değişimin talep etmiştim fakat yardımcı olunmadı. Bu nedenle Tüketici Hakları'na başvuracağım.

Dyson Süpürge Filtre Sorunu Sonrası Yüksek Parça Ücreti Şoku

Halil
19 Temmuz 2025 23:33

Ayşe
09 Ağustos 2023 15:57
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgede Tekrarlayan Filtre Sorunu Ve Garanti Sonrası Mağduriyet

Hilal