Onur sonuçtan memnun değil

22 Ekim 2023 14:43

Tetik tuşu ve ana süpürge başlığı
Dyson V10 animal süpürgesini 2,5 yıl önce aldık. Dyson markası bu 2 yıl içinde hem ürün performansı hem de sorun cıkınca servis ilgisi ile göz yaşartıcı. Ancak garanti süresi bitimiyle beraber aksaklıklar bir anda artmaya başladı. Üstelik sorunlar garanti süresi içinde çıkanlara benzer. Misal şu an tetik tuşu tutukluk yapıyor, ki buna benzer bir sorunumuz nedeniyle garanti süresi içinde cihaz bir tamirat aldı. Şu an yine tetik tuşu tutukluk yapıyor. Bir diğer çok önemli konu ise ana süpürge başlığı eklem yerinden kırıldı ki bu da çok yaygın bir şikayet. Üstelik bu başlık stoklarda yok. Bunun gibi önemli bir parçayı stoklarında bulundurma mecburiyeti olduğunu biliyorum. Ancak şu an cihazı kullanamıyoruz ve yine bir başka süpürge almak zorunda kaldık. Markanın büyüklüğü aslında cihazın ne kadar iyi olduğunun yanında cihazına sahip çıkmasıyla ölçülmeli. Adete cihaza ömür mühendisliği yapılmış. Bir süre geçiyor ve tak elinizde parçaları kalıyor.
Bu konuda öncelikle Dyson ın kendi müşteri hizmetlerine yazdım ancak resim ve video isteyip sonrasında 2 haftadır ses çıkarmıyorlar. En azından bir açıklama yapılmalıydı. Buraya yazma nedenim marka yetkililerine ulaşarak; sahadaki sorumluları ile müşterilerinin arasındaki oluşan çözümsüzlük ve müşterileri yalnız bırakan yaklaşımı gösterecek bir şeffaf platform olmasıdır. Şikayet var 'a bu nedenle ayrıca teşekkürler.

23 Ekim 2023 16:00 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Ekim 2023 21:18

Müşteri hizmetleri tetik tuşu için bundan 4 ay önce yapılan değişimi ‘iyi niyet ‘çerçevesinde’ yapıldığını belirtmekte ve kusurun tekrarlanmasına çözüm olarak bedeli karşılığı ürünü tamir etmeyi önermekte. Yani yapılan tamirin sorunu çözüp çözmeme konusunda firma kendini sorumlu hissetmemekte. Sağlık olsun.

Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürge Başlığının Garanti Sonrası Kırılması Ve Destek Eksikliği

Miraç
15 Ağustos 2025 10:57
Dyson V10 Süpürge Başlığının Garanti Sonrası Kırılması Ve Destek Eksikliği

Hüseyin
18 Mart 2024 23:36
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgemde Tekrarlayan Tetik Arızasına Kalıcı Çözüm Sunulmuyor

Esra