Dyson Teknik Servisinde Yaşanan Seri Numara Sorunu

İrem
15 Kasım 2024 13:54

Tüm elektroniklerimi yıllarca Dyson'dan alan, herkese öneren bir müşteri olarak hem teknik servisten yararlanamıyorum hem de kötü muamele görüyorum! Dyson Kentpark teknik servis şubesine Dyson Airwrap cihazım çalışmadığı için, ücreti karşılığı yaptırmak adına gittim. Ancak cihaz 2020 yılında alındığı için üzerindeki seri numarası kağıdı yok. Kayıtlarım olmasına rağmen yardımcı olunmadı. Eğer bu seri numarası ürünün üzerine yazılmadıysa bu Dyson'ın hatasıdır. Zira kişisel bakımda kullanılan bir üründe yıllarca kağıt bir seri numarasının yıpranmadan kalması hayatın olağan akışına aykırıdır. Aksine Kentpark'taki servis teknik kadın çalışanı "Ben bu ürünün Dyson olduğunu nereden bileyim belki sahte ürün vs." hakaretleri ile yardımcı olmayı bırakın, müşteriyi aşağılıyor. Eğer seri numarasız yapılamıyorsa, cihazın üzerine neden seri numarası yazılmadı? Yardımcı olunmadığı takdirde her platformda duyuracağıma emin olabilirsiniz.

25 Kasım 2024 17:09 (Şikayetten 10 gün sonra)

Bade
Bade

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum, çözüldü mü sorununuz?

Omer
01 Şubat 2024 10:51
Dyson Hatalı Ürün Ve Sonrasında Müşteri Hizmetleri Başarısızlığı
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Ayse
30 Ocak 2024 11:39

Kullanılmamış Dyson Airwrap İçin Seri Numarası Eksikliği Nedeniyle Servis Mağduriyeti

Ferda
27 Ağustos 2025 18:12