Oğuz
07 Mart 2024 19:56

Bizim v10 dikey kablosuz süpürgemiz var. Süpürgemizin iki sorunu var. Birincisi motorbar dediğimiz süpürge başlığı kırıldı ve diğer başlıkla evimizi süpürmede onun kadar performans alamıyoruz. Almaya kalktığımızda ürünü bulamıyoruz. Bulsak bir dünya paralar istenecek. İkincisi ise çok acayip bir sorun toz haznesini dökmek için açtığımızda onu tutan tırnak kırıldı ve toz haznemiz dökülmek için açıldığımda düşmek durumunda kalıyor. Ve o tırnak ana gövde üzerinde olduğu için çarede bulamıyoruz. Ne yapacağımızı bilemedik. Garantimiz sona erdiği için müşteri hizmetlerini aramakta istemedik. Ancak birkaç arkadaşımız Dyson'ın çok ilgili olduğunu her türlü yardımcı olduklarını garantisi bitse bile ürününün peşinde olduğunu yardımcı olduklarını falan söyledi. Bizde buna istinaden önce WhatsApp numarasından sorunu anlattık ancak otomatik mesajlarla Müşteri hizmetlerini aramamız konusunda yönlendirildik. Müşteri hizmetlerini aradık uzunca bekleyişler sonucu önce yedek parça bölümüne sonrada servis bölümüne yönlendirildik. Motorbar başlığın zaten ellerinde olmadığı ve ona uyan başka bir başlığa yönlendirilebileceğimiz gibi akıl almaz cevaplar aldık. Diğer ana mekanizma sorunumuz için ise tekrar servise yönlendirilip oradan görüntülü aranmamız sonucu fiyat bilgisi verileceği ücretli tamir harici bir şey yapamayacaklarını söylediler. Zaten sorunumuzun birisini hayatta çözemiyorlar ellerinde parça yok çünkü muadiline yönlendiriyorlar. Bu da böylesi kurumsal anlatılan bir firma için ne kadar mantıklı bir cevaptı çözemedik. Sonuç olarak Dyson'ın anlatıldığı gibi olmadığı görüşüne kapıldık. Mağduriyetimizle kalıyoruz. Biz anladıkki Dyson şehir efsanesinden ibaret.

09 Mart 2024 15:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
10 Aralık 2024 17:51
Dyson Süpürgemin Kronik Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Bozuk Ürün Değişim Süreci Mağduriyeti

Melih
15 Kasım 2023 15:07

Ecemkubrakayali
16 Aralık 2023 11:17
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
28 Kasım 2024 23:21