Yagmur sonuçtan çok memnun

09 Ekim 2024 00:09
Yagmur'un Teşekkür Mesajı
“Çözümü hızlı yaptıkları için teşekkürler cihazımın gövdesi komple değişmiş şu an bir sorun yok çalışıyor 1 hafta bile olmadan halledildi”

Dyson v12 slim süpürgem, ilk çalıştırdığımda 1 veya bazen 2 kez duruyor. Sonra normal çalışmaya devam ediyor. 2 haftadır bu şekilde. Müşteri hizmetlerine bağlandığımda, süpürgemi yeni çalıştırdığım için böyle bir sorun olmadığı ve bu şekilde yardımcı olamayacakları söylendi. Makine 4 saat dinlendikten sonra yine aynı sorunla karşılaşmaya devam ediyorum. Dış kaplama yerinde kendi kendine soyulmalar oluştu. Eski güç performansını kaybetti resmen. Acil bir şekilde yardım istiyorum. Artık aramaktan yoruldum, çözüm yok.

11 Ekim 2024 12:04 (Şikayetten 2 gün sonra)

26 Ekim 2024 00:23

Dyson V12 Süpürgem Aniden Duruyor Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı

Zeliha
05 Ekim 2025 15:38

Dyson Süpürge Kapanma Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Esra
11 Nisan 2025 16:17
Halime sonuçtan hiç memnun değil

Halime
16 Ağustos 2025 00:13
Emel sonuçtan çok memnun

Emel
28 Ocak 2025 19:57
"İlgi için teşekkür ederim ama ben kendim telefonla ulaşmaya çalıştığımda uzun sure beklemiştim ve aranacaksınız denip aranmamıştım"

Zehra
21 Haziran 2025 22:36