Dyson Süpürge Şikayet İ

Dyson Süpürge Şikayet İ
Merve
29 Aralık 2023 09:32

Dyson'dan bir yıl önce V10 süpürge aldım. 90 derece dönen mobilya altı aparatı, aldıktan 2-3 ay sonra kırıldı. Garanti kapsamına alınması için aradığımda, iyice işlevini yitirmesi gerektiğini söylediler. Birkaç ay daha kullandıktan sonra iyice kırılınca, garanti kapsamına aldılar. Yeni parça gönderdiler. Gönderilen parçayı iki kez kullandım ve yine kırıldı. Üretiminde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Tekrar aradığımda, garanti kapsamında aynı parçadan sadece bir yıl içinde bir kez sipariş verilebileceğini ve sistemin kabul etmediğini söylediler. Ancak ürünü alırken, garanti kapsamında üç parça değişimi yapılacağı söylenmişti. Diğer parçalarda hiçbir sorun yaşamıyorum ama bu parça ile ilgili genel bir problem olduğunu düşünüyorum. Bir yıl beklemem gerektiği söylendi ya da ücretli olarak temin edebileceklerini belirttiler. Böyle mantıksız bir sistem olamaz. İki yıl garantisinin ne anlamı var o zaman? Kesinlikle Dyson'dan pişmanlık duyuyorum. Daha önce kullandığım Beko süpürgede böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

30 Aralık 2023 11:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

Umit sonuçtan hiç memnun değil

Umit

Deniz sonuçtan memnun değil

Deniz
14 Şubat 2024 13:14
Dyson V15 Süpürge Kalitesizliği
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyüp
08 Mart 2024 19:22