Kübra
22 Ekim 2024 18:18

Dyson Gen 5 süpürgeyi 3-4 aydır kullanıyorum. Kırmızı sünger kısımlarda sökülmeler oldu ve bu kısımlardan hava kaçırıyor. Ürünü çok dikkatli kullandım, herhangi bir darbe veya düşme yaşanmadı. Müşteri temsilcisiyle görüştüm, görüntülü arama gerçekleştirdik. Sökülen kısımlara peçete koymamızı istedi. Peçeteyi kendine çekerse sorun olacağını söyledi ve sorun yok dedi. Tam olarak anlayamadım ne yapacağımızı ve telefonu kapattım. Kapattıktan sonra denedim, temsilcinin söylediği şeyi ve sökülen kısımlar peçeteyi kendine çekiyordu. Sonra tekrar aradım müşteri hizmetlerini. Bu seferki temsilci, peçete ile test yapmamızın doğru olmadığını, buna servisin karar vermesi gerektiğini söyledi. Israrlarım sonucunda servis süreci başlattık. Her iki temsilci de ısrarla sünger kısımların aksesuar olduğunu ve makinenin çekim gücüne kesinlikle etkisi olmadığını söyledi fakat durum öyle değil, sökülen kısımlardan hava kaçırıyor. Ayrıca bir temsilci peçete uygulaması yaparken, diğeri bunun yanlış olduğunu söylüyor. Süpürge piyasasında bu kadar isim yapmış bir markaya güvenerek 34 bin lira ödeyerek bir süpürge satın alıyoruz ve daha ilk 3 ayda bunu yaşıyoruz. Hadi oldu. Diyelim ürünlerin arkasında olduğunuzu söylüyorsunuz, o zaman müşteri temsilcilerinizin de bu söylemlerini düzeltmelisiniz. 'o sadece görüntü amaçlı' denilip işin içinden çıkamazsınız. Ürünümü yarın servise göndereceğim ve ürün bana geri geldiğinde aynı sorunla karşılaşırsam kesinlikle şikayetçi olacağım.

25 Ekim 2024 13:39 (Şikayetten 2 gün sonra)

Büşra
05 Ekim 2024 18:12
Abdurrahman sonuçtan çok memnun

Abdurrahman
09 Mayıs 2024 12:26
"Müşteri temsilcisi Ali beye teşekkür ederim. Kaygılarımızla ilgili tüm süreçlere hakim olarak şüphe bırakmayacak geri bildirimde bulundu. Önceki temsilcilerin tarafıma ilettiği Tamamen yanlış bilgilendirme üzerine oluşan sorunu kibar bir yaklaşımla ortadan kaldırdı."
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen5 Papatya Kısmındaki Sünger Sorunu

Burcu
23 Mart 2024 14:35
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
11 Temmuz 2025 08:00