Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Batarya Sorunu Ve Garanti Anlaşmazlığı

Dyson Süpürge Batarya Sorunu Ve Garanti Anlaşmazlığı
25 Kasım 2024 23:25

Dyson V8 Absolute marka süpürgemde batarya sorunu yaşıyorum. Şarjı 5 dakikada bitiyor. Ürün Teknosa üzerinden alınmış olup, söz konusu şikayetle servise gönderilmiştir. İki yıllık garanti süresi dolmamış olmasına rağmen, bataryanın garanti kapsamında olmadığı şeklinde dönüş yapılmıştır. Dyson'ın kendi sitesinde cihaz ve bataryanın garanti kapsamında olduğu belirtilirken bu dönüş anlamsızdır ve mağduriyet yaratmıştır. Firmanın mağduriyetimi acilen gidermesini talep ediyorum.

29 Kasım 2024 21:16

Merhaba Dyson yetkilisi; Şikayetim markaya iletildiği ve yayınlandığı halde hiçbir geri dönüş yapılmamıştır. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildiririm.

30 Kasım 2024 11:24 (Şikayetten 4 gün sonra)

01 Aralık 2024 23:47

Dyson müşteri hizmetleri tarafından arandım ve sistem üzerinden kameralı test yaptık. 1,5-2 yıl arasındaki süpürgenin max seviyede 3,5 dakika çalışması Dyson standartlarına göre normalmiş. Satış esnasında paylaşılmayan bir bilgi olduğu için belirtmek istedim. Philips süpürge araştırmaya başladığımı da bildirmek isterim😊

Refika sonuçtan hiç memnun değil

Refika
19 Temmuz 2024 16:16
İpek sonuçtan hiç memnun değil

İpek
18 Şubat 2025 10:43
Dyson Süpürgemin Batarya Problemi
Dyson Süpürgemin Batarya Problemi
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Garanti Sonrası Batarya Arızası Ve Yüksek Servis Ücreti Mağduriyeti

Nazan
17 Ekim 2025 11:35
Doğa sonuçtan hiç memnun değil

Doğa
12 Şubat 2024 22:13