Emre sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Standı Kampanya Karmaşası

08 Kasım 2024 10:27

Merhabalar, ben 31.10.2024 tarihinde 30 bin TL vererek Dyson V15s Detect Submarine™ Islak&Kuru süpürge satın aldım.
Tarafıma 04.11.2024 tarihinde ulaştı. Eşim süpürge için stand almak istedi ve bir AVM'ye gitti. Oradaki görevli arkadaş eşime, 'Hanımefendi, Dyson standı hediye ediyor. Bu numarayı arayın, talepte bulunun, gönderirler,' demiş. Eşim de eve gelince bana söyledi. Eşime verilen numarayı aradım, talep oluşturdum. Müşteri hizmetlerindeki arkadaş bana, '1 veya 3 iş günü içerisinde stand size ulaşacaktır,' dedi. Ben de teşekkür ettim, kapattım. Yaklaşık 1 saat sonra aynı numaradan beni aradılar. 'Emre Bey, siz süpürgeyi 31.10.2024 tarihinde almışsınız, size 04.11.2024 tarihinde ulaşmış. O yüzden size veremiyoruz efendim, kampanya 6 Kasım'da başladı çünkü,' dedi ve kapattı. Ya böyle bir saçmalık mı olur? Dyson gibi bir markaya yakışır mı? EYT işine benzedi bu durum.

Lütfen 30 bin TL gibi hatırı sayılır bir para ödeyip Dyson'ı tercih eden bizleri mağdur etmeyin. Teşekkürler.

08 Kasım 2024 10:40

Lütfen kısa sürede çözüme kavuşturun teşekkürler

12 Kasım 2024 18:35 (Şikayetten 4 gün sonra)

14 Kasım 2024 10:37

Merhaba, konuyu ne zaman detaylı şekilde ele alacaksınız merak ediyorum.? Göndermeyecekseniz standı lütfen söyleyin. Sonuçta Atom u parçalamıyoruz

18 Kasım 2024 14:30

Merhaba Dyson yetkilisi acaba ne zaman geri dönüş yapacaksınız çok merak ediyorum. Gerçekten çok ayıp ediyorsunuz

25 Kasım 2024 08:27

Merhaba 8 kasımda yazmışım size daha dönüş yapılacak bir daha Dyson mı tövbe al Arçelik Vestel otur yerine

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Stand Kampanyası Mağduriyeti

Musa
07 Nisan 2025 20:59
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Standı Teslim Edilmedi: Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Volkan
20 Şubat 2025 16:50
Meliha sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Oluşan Fiyat Farkı Nedeniyle İade Talebi

Meliha
29 Eylül 2025 11:27
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
06 Mart 2025 18:33