Semin
11 Kasım 2024 14:36

7 Kasım dyson.com.tr' den aldığım saç kurutma ve şekillendirme setinin kargo takibini/sorgulamasını yapamıyorum. Sipariş numarasını ve mail adresimi girdiğimde böyle bir sipariş bulunamamaktadır uyarısı veriyor. Fakat aldığımda sipariş onayı ve mesafeli sözleşme maili gelmişti. Destek hattını her aradığımda (19 dakika bağlanmak için bekledim) talep oluşturuyoruz denildi fakat süreçle alakalı mesaj veya mail yoluyla asla bilgilendirme yok. Bankayla ilgili bir problem olabilir deyip geçiştirdiler fakat ödeme beklemede değil, çekilmiş. Ödemesini yaptığım ürün ortada yok ve gelecek mi? Kargoda mı? İptal mi edildi? Başka birisine mi gitti? Bilemiyorum. Sorgulama, takip yapamadan ne olacak diye bekliyorum. Bu kadar vasat bir hizmet beklemiyordum, pişmanlık!

14 Kasım 2024 15:02 (Şikayetten 3 gün sonra)

Dyson Sipariş Takibi Sorunu: Ürün Hala Gönderilmedi

Aysenur
10 Kasım 2024 00:01
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
11 Kasım 2024 21:24
Seren sonuçtan hiç memnun değil

My Dyson Üzerinden Kendi Sitesinden Yaptığım Online Alışveriş

Seren
21 Eylül 2024 11:16

Büşra
29 Temmuz 2024 09:49

Dyson Siparişim Neden Hâlâ Kargoya Verilmedi?

Sevim
21 Kasım 2024 13:02