Seren sonuçtan hiç memnun değil

My Dyson Üzerinden Kendi Sitesinden Yaptığım Online Alışveriş

21 Eylül 2024 11:16

My Dyson üzerinden sitesine yönlendirilerek saç şekillendirici aldım. Aynı anda 2 arkadaş sipariş verdik. Arkadaşımınki hemen onaylanırken telefonuna mesaj gelirken benim yalnızca mail adresime sipariş onayı ile ilgili mail geldi. Birkaç saat sonra bir aksilik olduğunu anlayınca mesaj gelmeyince aradım. 48 saat sonra onay yapılıyor diyorlar ama sitede 16:00 öncesi aynı gün kargo yazıyor. Kartımdan ücreti aldılar, bankamı aradım firmaya fiyat ödemesi yapılmıştır deniyor ama müşteri hizmetleri ısrarla 48 saat içinde onay veriliyor diyor. Bant kaydı gibi sürekli aynı şey söyleniyor. Ne sitesinde siparişlerim bölümünden aldığım ürünü görüyorsun ne de firma oluşturduğumuz siparişi sisteminde göremiyor. Onay verilmesi atılan onay maili nedir anlamadım. Bir de My Dyson uygulamasını övüyorlar telefonda, oradan aldık. Sıkıntı yaşamayalım diye ama kendi sitesinde yaşadığım mağduriyet nedir? Bu kadar reklamlı böyle büyük bir firmaya bunu yakıştıramadım. Küçücük bir siteden bir şey alıyorsun, dakikasında sitede görüyorsun aldığın ürünü. Bir de hafif de olsa müşteri hizmetleri çalışmıyormuş. Pazartesi problem nasıl çözülecek bilmiyorum.

23 Eylül 2024 11:44 (Şikayetten 2 gün sonra)

23 Eylül 2024 22:04

Söylenilen 48 saati bekledim hatta bir gün fazla bekledim firmayı tekrar aradım ödeme yaptığım kart bilgilerimi aldığım gün saati ve ne kadar kartımdan para çekildiği soruldu size ilgili birim geri dönecek dendi 3 gün zaman kaybettim bugün dönülür değil mi dedim not aldım kesin aranırsınız dendi ama tabii ki arayan soran yok bu kadar büyük bir firmaya hiç yakışmıyor müşteriyi bu kadar mağdur etmek

24 Eylül 2024 07:35

25 Eylül 2024 14:35

Gelmeyen siparişimle dosya açılalı 48 saat oldu firma tarafından hala geri dönüş yok paramın iadesi ürünün gönderini hiçbiri belirtilmiyor kasetle konuşuyormuş gibi sürekli aynı cümleler devam ediyor her aradığımda not alıyorum hızlı geri dönüş için diyorlar acaba param çekilmeyip ürün gelmiş olsa bu süreç yine bu kadar uzarmıydı bilmiyorum kimseye önermeyeceğim bir firma olacak ve kesinlikle tekrar alışverişe cesaret edemem artık paramın iadesi bile artık bana inandırıcı gelmiyor

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif

Dyson Online Sipariş Mağduriyet

Ezgi
29 Nisan 2024 00:33
Dyson Ödemesini Aldığı Ürünü Göndermiyor
Firuzan sonuçtan hiç memnun değil

Firuzan
29 Mart 2024 00:05