Dyson Servisinde Yaşanan Güven Sorunu

Elif
03 Aralık 2024 10:57

Dyson 360 Heurist robot süpürgemi yurt dışından aldım ve 2 yıl garanti kapsamında. Robotta Wi-Fi bağlantı sorunu yaşamaya başladım. Dyson destek hattını aradım, cihazın yurt dışından alındığını söyledim. Seri numarası ile kontrol ettiler ve görüntülü bağlanıp cihazın resmini aldılar. Cihazda yazılım güncellemesi yapılması gerektiğini söylediler. Ben de yurt dışı cihazı garanti kapsamında mı dedim, evet biz cihazınızı alacağız, güncelleme yapacağız ve ücret talep etmeyeceğiz denildi. 27.11.2024 tarihinde cihazım alındı. 02.12.2024 tarihinde arandım, cihaz yurt dışı cihazı olduğu için parça Türkiye'de olmadığı için yapamayacaklarını söylediler. Ben de kendilerine baştan beri biliyordunuz, o zaman neden bu cihazı aldınız, dalga mı geçiyorsunuz dedim. Ancak 03.12.2024 tarihinde mailime, cihazın yazılım güncellemesi sorunu olduğu, ücrete tabi olduğu, müşteri kabul etmediği için işlem yapılmadığı gibi bir notla cihazı iade ediyorlar. Ben bu yüzden art niyet arıyorum, artık bu servisten bilerek aldıkları cihazı hiçbir işlem yapmadan gönderiyorlar. Belki içinden bir parça düştü, belki yapalım derken daha büyük bir arıza çıktı. Cihazımın yenilenmesini talep ediyorum çünkü onlara güvenmiyorum, bilerek yapıyorlar.

06 Aralık 2024 15:16 (Şikayetten 3 gün sonra)

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
01 Ekim 2024 18:45

Arkın
19 Aralık 2024 11:22
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Robot Süpürge Servis Sıkıntısı

Yusuf
19 Nisan 2024 09:45
Dyson Robot Süpürge Servis Sıkıntısı
Hamdu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Servis Sorunları Ve Mağduriyet

Hamdu