Dyson Sahte Site Mağduru

28 Haziran 2024 00:34

Merhaba 22.05.2024 tarihinde internet üzerinden yaptığım araştırma sonucunda, Dyson sitesinin birebir kopyası ile yapmış olduğum alışveriş neticesinde 19.999,00 TL kaybettim. Uzun zamandır stok açılsın alayım diye beklediğim ürün kabusum oldu. Dyson firmasının kendi sayfalarının birebir kopyası olan sahte bir siteyi bilmelerine rağmen, bu siteye herhangi bir müdahalede bulunmamaları nedeniyle üzüntü içerisindeyim. Dyson yetkililerinin siteden nasıl haberi olmaksızın satışa izin verilir. Aklım almıyor. Tam stok açılsın hemen alayım dediğim anda Dünya devi bir firma olan Dyson markasına yakışmayan bu davranış ve yaşadığım durumdan dolayı en az Dyson da suçludur. Aynı gün savcılığa suç duyurusu yapıp ilgili bankamla görüşmeme rağmen hiçbir faydası olmadı. Aylardır takip ettiğim Dyson markası kabusum olmuş oldu. Mağduriyetimin Dyson tarafından karşılanmasını talep ediyorum. İnternet portallarında birebir kopya sayfa ve isim benzerliği ile engel olmadıkları için Dyson da sorumludur. Bu ekonomik zorluk içerisinde böyle bir firma kabusum olduğu ve artık adını bile duymak istemediğim markanın zararımı karşılamasını talep ediyorum

Gul
Gul
28 Haziran 2024 00:46

Müşteri numarası yok diye atılan dekontlar WhatsApp üzerinden talep edilmiştir dekontlarıda savcılığa verdim

03 Temmuz 2024 13:49 (Şikayetten 5 gün sonra)

05 Temmuz 2024 12:54

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan

Dyson Sahte İnternet Sitesi

Elif
10 Mayıs 2024 08:47
Dyson Orijinal Sitesi Gibi Duran Fake Sayfalar
Hami sonuçtan hiç memnun değil

Hami
15 Ocak 2024 17:16