26 Ocak 2024 18:36

Dyson V15 ürünümle ilgili hem WhatsApp destek hattından hem de müşteri temsilcisiyle konuşarak sorunumu anlattım; fakat hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Sorunların ispatı olmasına rağmen adeta işlem yapmamak için direniyorlar. Bu kadar para verdim ve böyle bir hizmet kabul edilemez. Ürünün garantisi olmasına rağmen 'Bu normal' diyorlar. 'İnce halıda eco modda, kalın halıda otomatik modda çalışır' diyorlar; ancak makinenin başlığı dönmüyor, çalışmıyor. Müşteri temsilcisinin dediği modu değiştirsem de aynı problem diğer modda da mevcut. 'Kullanımı engellemiyor' diyorlar. Aldığıma pişman oldum; böyle bir hizmet olamaz. Fotoğrafları ekleyeceğim; bu kadar problem olmasına rağmen kimse bana yardımcı olmadı. @Dyson @DysonTürkiye

31 Ocak 2024 17:24 (Şikayetten 4 gün sonra)

08 Şubat 2024 11:57

Sorunuma çözüm bulundu

Faruk
27 Mayıs 2024 18:17
Serpil sonuçtan memnun değil

Serpil
23 Kasım 2023 10:49
Dyson V15 Hayal Kırıklığı Ve Çözülemeyen Problem
Tugba sonuçtan hiç memnun değil

Tugba
05 Kasım 2024 14:32