Cennet sonucu yetersiz buldu

Dyson Garanti Kapsamı Ve Üründeki Sıkıntılar

22 Mayıs 2024 17:28

V15 modeli için bir yıl dolmadan halı altı aparatı bozuldu ve artık kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda, bu aparatın garanti kapsamında olmadığı söylendi; ancak satın alırken böyle bir bilgilendirme yapılmadı. Bu durum beni oldukça zorluyor. İkinci bir sorunum ise, turbo başlığımın bir haftadır arızalı olması; bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Çalıştığı zamanlarda elektriği geç algılıyor ve durduğunda garip bir ses çıkarıyor. Artık temizlik yapamıyorum. Dyson markasından beklentim hem kalite hem de müşteri desteği açısından büyüktü, ancak hayal kırıklığına uğradım. Çekim gücünden memnunum fakat malzeme kalitesi ve ürünün arkasında durulmaması hayal kırıklığı yarattı. Dyson markasına güvenerek düşünmeden almıştım; keşke satış sonrası destek de hayal kırıklığı yaratmasaydı. Sonuç olarak, bu markaya ciddi bir meblağ ödüyoruz ve hakkını vermesini beklemek hata olmamalı.

28 Mayıs 2024 12:51 (Şikayetten 5 gün sonra)

25 Haziran 2024 11:53

Hızlı bir şekilde iletişime geçtiler başlığım için yenisi gönderildi teşekkür ediyorum bunun için fakat mobilya altı aparatı için çözüm sunamadılar ısrarla garantiye gitmiyor dediler maalesef çok zor bir durumda kaldım bel fıtığı dolayısıyla eğilemiyorum asla ve bu aparat hayatımı kolaylaştırmıştı çok üzgünüm

Gözde
29 Şubat 2024 13:48
Pınar sonuçtan memnun

Dyson Müşteri Hizmetleri Sorumsuzluğu Mağdurum!

Pınar
04 Nisan 2024 15:38
Dyson Müşteri Hizmetleri Sorumsuzluğu Mağdurum!

Kübra
09 Eylül 2024 23:40
Dyson Pişmanlıktır Artık Kimseye Tavsiye De Etmem Almam Da
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
20 Şubat 2024 11:27