Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Parça Değişimi V12 Halı Başlığı

Dyson Parça Değişimi V12 Halı Başlığı
29 Kasım 2023 21:31

Dyson V12 süpürge kullanıyorum 2 yıl garanti kapsamında daha 1 yılım var V12'nin halı süpürme başlığı bozuldu. Müşteri hizmetleri ile görüştüm canlı bağlantı yaptılar, ve yeni başlık gönderilecek dendi ama stokta olmadığı için şu an için yapamıyoruz dediler tekrar arayın dendi 3. Hafta oldu halen dah stokta olmadığını söylüyorlar bu yüzden sipariş oluşturmuyor. Bende Dyson bu stokta olmayışına anlam veremiyorum. En kısa zamanda sorunumun çözülmesini istiyorum. Bu kadar büyük bir şirketin stokta yok deyip geçiştirmesini anlamıyorum. Garantimin bitmesi bekleniyor sanırım ürün satmaya gelince stoklara hemen geliyor

02 Aralık 2023 15:54 (Şikayetten 2 gün sonra)

31 Ocak 2024 20:49

- Dyson V12 Halı Başlığı Dyson V12 halı süpürme başlığım bozuldu. Hemen müşteri hizmetlerini aradım, ilk başta ilgilendiler ve canlı bağlantı kurarak halı başlığının dönmediğini teyit ettiler. Garanti kapsamında yeni bir başlık göndereceklerini söylediler; fakat stokta olmadığı için sipariş oluşturulamadı ve stok güncellenince göndereceklerini belirttiler. Aradan 21 hafta geçti. Her hafta aradığımda aynı yanıtı alıyorum: 'Stokta yok.' Resmen dalga geçiyorlar gibi hissediyorum. Yetkililere sesleniyorum, artık yeter; insanları mağdur etmeye hakkınız yok. Satarken sorun yok ama sonuçta destek sağlanmıyor; yazıklar olsun. İnsanlar bu kadar para ödüyor ama teknik bir sorunda mağdur ediliyorlar.

20 Ocak 2025 11:48

17 ay oldu ve halen çözmediniz kime güveneceğiz biz

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 11:53
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
30 Mart 2024 00:33
Dyson V12 Halı Başlığı

Aslı
08 Mart 2024 11:26

Safiye
27 Ocak 2024 00:44
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
16 Haziran 2025 18:59