Adem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Kablosuz Süpürge Pişmanlığı

Dyson Kablosuz Süpürge Pişmanlığı
17 Temmuz 2024 19:02

Yakın zamanda yapılan PR çalışmaları sonrası ünlenen Dyson V12 kablosuz süpürgeyi aldım. Bugün koltuk altı süpürülürken mobilya altı adaptörü denilen parça kilitlendi. İnternete baktığımda birçok kişinin aynı sorunla karşılaştığını ve Dyson tarafından uygun geri dönüşleri alamadığını gördüm. Ben de sorunumu iletmek adına müşteri hizmetleriyle görüştüm. Ne hikmetse cihazda sadece mobilya altı adaptörünün garanti kapsamına alınmadığını söylediler ve yeni parça almaya yönlendirdiler. Yeni parça da 1600 TL. Sebebini sorduğumda 'onsuz da çalışıyor makine' dediler, o zaman 'gelin koltuk altını süpürün' dedim, cevap veremediler. Garanti kapsamı ile ilgili kayıt oluşturdum, geri aradıklarında bu parçanın makinenin çalışması için elzem bir parça olmadığını, bu sebeple garantiye sokulmadığını ve bir tamiratının olmadığını ilettiler. Satış taktiğinde mobilya altını süpürmek için adaptörü vurgularken şu anda bunu kullanamıyor olmam pek umurlarında değil sanıyorum. Oldukça saçma geçen bir görüşmenin ardından markanın bende tüm itibarı bitmiş durumdadır. Yakın zamanda Airwrap ürününü de satın almıştım, bir sonraki ürünüm de hava temizleme cihazıydı. Kablosuz süpürgeyi de Airwrap'i de aldığıma pişmanım. O parçaya 1600 TL verip Dyson'a para kazandırmayı da düşünmüyorum.

23 Temmuz 2024 15:05 (Şikayetten 5 gün sonra)

28 Temmuz 2024 15:27

Herhangi bir geri dönüş olmadı.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
22 Şubat 2024 22:48
Dyson Mobilya Altı Aparatı
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
15 Mart 2024 12:57

29 Ocak 2024 19:35
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Gönül
24 Eylül 2024 11:49