Dyson Kablolu Ve Kablosuz V10 Süpürge

Yusuf
22 Nisan 2024 14:01

Dyson markasına ait 2017 yılında aldığım kablolu elektrik süpürgesinin pnömatik başlığı, parke zemin süpürmesinde aşırı ses çıkarıyor. Rutin olarak şimdiye kadar üç kez değiştirilmesine rağmen sorun anlaşılan ömür boyu devam edecek. Kablolu elektrik süpürgem (V10) daha bir yıl dolmadan güç kesilmesi sebebiyle iki defa yenisi ile değiştirildi. Buraya kadar her şey normal gibi görünse de, kablolu cihazımın garanti süresi bittiği için artık kronik olan bu sorun için bugün 2.200 TL parça parası ödedim. Kablosuz cihazımın şükürler olsun garantisi devam ediyor ve umarım ki garanti bittikten sonra bozulmaz; çünkü aksi takdirde kullanılamaz hale gelecek. Markayı kötülemek niyetinde değilim fakat elektrik süpürgesi olarak Dyson tercih edecekseniz, garanti süresi boyunca kesinlikle mutlu bir müşteri oluyorsunuz. Aksi takdirde parça maliyetleri, sizi başka bir yeni cihaz almaya itebilir. Amacım, bu şikayeti yetkili kişilerin okuması ve ürünlerini daha iyi geliştirerek uzun süreli müşteri memnuniyeti sağlamalarıdır. Ben artık Dyson tercih etmeyeceğim ve daha uygun fiyatlı markaları alıp, bozulduğunda çöpe atsam bile üzülmeyeceğim. Saygılarımla.

25 Nisan 2024 18:06 (Şikayetten 3 gün sonra)

Dyson Garanti Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Aysen
02 Kasım 2023 11:25

Merve
18 Temmuz 2025 00:46
Dyson Süpürgede Tekrarlayan Parça Kırılması Ve Destek Sorunu
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Biter Bitmez Başlayan Arızalar Ve Yüksek Ücretler

Begüm
08 Nisan 2025 16:26
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Tetik Sorunu Ve Garanti Süresi Sonrası Destek Vermeyen Firma

Ufuk