28 Mayıs 2023 15:08

Dyson hava temizleyici işe yaramıyor. 1 buçuk ay önce aldım hava temizleyici. Sözüm ona ekran yeşil ise ortam temizlendi demek. Sonra turuncu sarı kırmızı vs diye hava kirlendikçe renkler artıyor.
Ben makineyi çalıştırıyorum yeşil renkte oluyor. Yattığımız odada kapılar açık ya da kapalı fark etmez iki türlü de denedim. Yeşilken başlıyor. Sabaha kadar hep turuncu renk kalıyor. Bir kere denedim odada kağıt yaktım. Hemen mor renge çıktı. 2 saate yeşile döndü. Ama koku hala aşırı yoğun. 10. Kademede 6 saat falan çalıştı. Bu sefer odada yanık kokusu yok ama makineden gelen bir koku vardı. Camları açıp evi havalandırıyorum her defasında. Temiz havayı bile kirletiyor evdeki. Servise götürdüm. Biz dün denedik ekran yeşil diyor. Ekran yeşil zaten aksini iddia etmedim. Ama sıkıntı işe yaramaması. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor teyit edemiyoruz. Eee nasıl olacak peki. Ben nasıl ispatlayacağım bu ürünün işe yaramadığını? O zaman başka bir temizleyici verin bana onu deneyeyim. Aradaki farkı göreyim. Bendeki cihaz kesinlikle ama kesinlikle sorunlu!

28 Mayıs 2023 15:56 (Şikayetten 47 dakika sonra)

29 Mayıs 2023 11:04
Dyson Hava Temizleyici İşe Yaramıyor

10 saattir hala yeşile dönmedi.

29 Mayıs 2023 12:15
Dyson Hava Temizleyici İşe Yaramıyor

Hala yeşile dönmedi. Artık cam açmam gerekiyor sanırım.

30 Mayıs 2023 19:50

Hala arayan soran yok?

31 Mayıs 2023 18:09

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

19 Haziran 2023 01:51
Dyson Hava Temizleyici İşe Yaramıyor

Bu ne demek bunu söyleyebilir misiniz? Dyson hava temizleyici havadaki kokuyu temizler mi mesela? Tüm sitenizi kontrol ettim. Tek tek kelime kelime okudum. Hava temizleyici denildiğinde insan sanıyor ki hava Mis gibi tertemiz oluyor. Ama bana diyorsunuz ki Hayır hava temizleyici kokuyu gidermez, sigara kokusu varsa koku kalır ama kokunun içindeki zararlı maddeleri giderir. Örneğin yemek yaptık ve yandı. Yanık yemek kokusunu gidermez ama içindeki zararlı maddeleri giderir falan filan. İyi de zararlı maddeleri giderdiğini biz nasıl anlayacağız. Koku aynen duruyor neticede. Bu konuda netleşebilir miyiz? Dyson hava temizleyici ortam kokusunu temizler mi? Yani sigara içilen ortamda sigara kokusunu alır mı mesela? Ya da en azından azaltır mı? Çünkü ben denemek için 1 tane sigara yaktım evde. Makine tam 12 saat boyunca 10. Kademede çalıştı. Ama sigara kokusu hala vardı. 10 saat sonra camları açtım da biraz gitti yani. 10 saat etrafa sindiği ile kaldı.

Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hava Temizleyici Beklentileri Karşılamadı: Koku Ve Ses Sorunu

Ceyda
16 Mayıs 2025 13:39
Melihcan sonuçtan hiç memnun değil

Melihcan
17 Eylül 2023 23:46
Dyson Hava Temizleyici Servis Sorunu
Dyson Hava Temizleyici Servis Sorunu
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
17 Eylül 2024 12:05