Dyson Gen5detect Digital Motorbar Başlık

Dyson Gen5detect Digital Motorbar Başlık
Ayşegül
08 Eylül 2024 02:22

Kullanmış olduğum Dyson Gen5detect kablosuz süpürgem ( 9 aylık, Garanti Kapsamında ) digital Motorbar başlığını yıkamam üzerine bozuldu. Müşteri Temsilcileri kullanıcı hatası olduğunu ve ürünü maddi ödeme süreci sonucunda temin edebileceğimizi söylediler ve kabul ettik. Yok satan ve henüz son model olan cihazın ürün stoğu bulunmamakla birlikte ego sahibi müşteri temsilcilerinin çözüm yolu odaklı olmamasından şikayetçiyim. 1 haftadır mail atıp, düzenli aralıklarla stok bilgisi için iletişime girdim, tüm arama kayıtları da mevcut. Tek dedikleri ; stok mevcut değil, gümrük ve saçma sapan mydyson uygulamasını anlatmaları. Arkasında durdukları ürünün stoğa ne zaman geçeceği hakkında bilgisi olmayan, çözüm odaklı ilerlemeyen ve karşısındaki insanları dinlemeyi bilmeyen bir ekip. Kendi paranızla sizi rezil edip, ürünün garanti süresinden düşürmekten başka bir işe yaradıklarını düşünmüyorum. Bir firmanın ürün stoğu yoksa o ürünün arkasında nasıl durduklarını da anlamış değilim. Sorunumun Dyson Ekibi olarak çözüm odaklı olmasını talep ediyorum, aksi takdirde yasal yollarla hakkımı aramaktan başka çarem kalmıyor.

09 Eylül 2024 15:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
28 Mart 2025 15:54
Princesa sonuçtan hiç memnun değil

Princesa

Dyson Gen 5 Delect Arsası

Ayşegül
02 Mayıs 2024 16:56
Dyson Marka Kablosuz Süpürge Motorbar Başlık Sorunu
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
19 Eylül 2024 16:02