Hüseyin sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2023 14:03
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı, güvenilir ve kaliteli bir süreç için teşekkür ederim. Dyson marka kalitesi harici kaliteli süreciyle de farkını göstermiştir”

25.09.2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden Dyson satıcısından gen5detect model şarjlı süpürgelerden bakır ve mor olanlardan mor olanı tercih ederek satın aldık. Mor rengi önceden yoktu bakır rengi vardı sadece onu araştırdık videoları da bakır renkte vardı sadece aynıdır diyerek mor rengi ürünü aldık 28.09.2023te elimize ulaştı açtık kontrol ettik kurduk duvara monte ettik. Halı başlığını kullanırken eko modda dönüyor oto ve boost modda dönmediğini fark ettik. Devamında bir parça eksik olduğunu fark ettik mobilya altı adaptörü kutuya tekrar baktık yoktu. Mor renginde mobilya altı adaptörü çıkmıyormuş. Aynı marka aynı model aralarında 200 TL gibi komik bir rakam var sadece onu da renkten olabileceğini düşündük. Bu rengi daha hoşumuza gittiğinden dolayı almıştık. Farklı başka durum var mı diye araştırdık özelliklerine baktığımızda bakır renginde 750 watt mor renginde 500 watt olduğunu fark ettik. Dyson müşteri numarasını aradık özellik olarak fark yok deyip geçiştirdi ancak içimize kurt düştü soğuduk iade kararı aldım. Mobilya altı adaptörü 1500-2500 TL aralığında nasıl böyle bir saçmalık olabiliyor anlamadım. Süreç nasıl işleyecek göreceğiz.

29 Eylül 2023 15:35

Ve ayrıca sap bağlantı kısmı tam yerine oturmuyor süpürürken kırılacakmış hissiyatı veriyor

02 Ekim 2023 08:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Hüseyin K. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

02 Ekim 2023 12:57

Bugün müşteri temsilcisi arayarak konu hakkında çok ilgilendi 14gün içerisinde herhangi bir sebep göstermeden iade garantisi kapsamında iade alınacağını beyan etti. Süreç şu anlık devam ediyor. Umarım süreç olumlu devam eder ve Dyson gibi bir firmaya küsmemiş soğumamış oluruz 🙂

06 Ekim 2023 14:53

Bugün itibariyle iade işlemi gerçekleşmiştir. Çok hızlı ve yorucu yolmayan bir süreç oldu. Teşekkür ederiz. 🙂

06 Ekim 2023 14:56

Hasan

Dyson pişmanlıktır. Dyson turkiye garanti hükümlülüklerini uygulamamakta dir. Cihazınız arizaya düştüğünde anlarsınız. Bataryada garantiyi kabul etmiyor. Bu kadar en fazla parayı verdik. Kalite diye...

Hasan

Seni dişli bulmuşlar. Hal etmişler. Peki hiç düşündün mü? Seni yormadan, sorununu çözmek görevlerin değil mi? Niye yordular. Şikayetleri oku, Dyson mağdurları o kadar çok ki. Müşteri temsilciği sorun çözmek için kurulmamış tir. Tekrar pası kullanıcı hatası deyip, geri yolluyor. D y s o n pişmanlıktır.

Hüseyin

Kesinlikle öyle hasan bey müşteri temsilciliği sorun çözmek mağduriyetleri gidermek için kurulur. Ben yaşadığım süreci aktardım. Eğer ki iade etmeselerdi tüketici hakem oradan da sonuç alamasaydım Tüketici Mahkemesi'ne giderdim. Sonuçta biz tüketiciler olarak haklarımız korunmuştur. Aman Allah ından bulsun diyerek hareket etmemek lazım. Sadece Dyson markası değil güvenerek aldığımız garanti gördüğümüz birçok markada bu sıkıntı mevcut. Erinmeden uğraşmak gerek👍

Betül
12 Aralık 2023 23:24
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
28 Eylül 2023 21:24