Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Garanti Bitince Onarım Da Bitti!

Dyson Garanti Bitince Onarım Da Bitti!
Ecem
15 Mart 2023 18:00

Dyson V11 süpürgemin sert zemin başlığı bozuldu ve garantisi bittiği için müşteri hizmetleri de onarım yapmayacaklarını söyledi bana direkt olarak sıfır ürün almanız gerekiyor diye ürün linki gönderdiler onarım yapmıyor musunuz diye sormama rağmen olumsuz cevap aldım onarımı ücretli bile yapsalar ona da razıydım en azından şu kadar ücret karşılığı yapabiliriz diyebilirlerdi her şey garanti bitene kadarmış daha önce iki başlığımı garanti devam ederken sıfır değiştirdikleri bir müşteri hizmetleri vardı fakat garanti bitince hizmet de bitti.

Evimde üç adet Dyson ürünü var sırf müşteri memnuniyeti olduğu için tercih ettim fakat çok büyük bir hayal kırıklığı var. Zaten başlığın bozulması sebepsiz yere oluyor üç kere başlığım bozuldu hepsi farklı başlık. Müşteri hizmetleri ile görüntülü konuşmamızda üründe herhangi bir sorun olmadığını tespit ettiler zaten sadece mobilyanın ayağını değdi ve bir anda durdu herhangi bir kullanıcı hatası da yok.

15 Mart 2023 18:21 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Dyson Süpürge Sürekli Arızalanıyor Ve Bakım Maliyetleri Aşırı Yüksek

Hüsna
31 Ocak 19:44
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V11 Absolute Batarya Arızası Garanti Bitiminde Ücretsiz Değişim Reddedildi

Yusuf
05 Şubat 18:09
Reşit sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V11 Batarya Arızası Ve Stok Yok Nedeniyle Çözüm Eksikliği

Dyson V11 Pil Ömrü 1 Dakikada Bitti, Tamir Veya Değişim İstiyorum

Hulya
31 Aralık 2025 08:25
Dyson V11 Pil Ömrü 1 Dakikada Bitti, Tamir Veya Değişim İstiyorum
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V11 Süpürge Batarya Sorunu Ve Yedek Parça Eksikliği

Abdurrahman