Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson 'da Garantiye Giden Cihazımın Parçaları Eksik Geldi

23 Mayıs 2023 13:52

Dyson formaldehyde özellikli hava temizleme ve nemlendirme cihazımı 4-5 aylık kullanım sonrası kötü kokusu yayması sebebi ile müşteri temsilcisi ile görüşerek cihazı kırılmayacak şekilde kendi kutusu ile aralarına köpük doldurarak ve güv kablosu kumandası dahil tüm aksesuarlarını değişim isteyeceğim için paketleyip kolay gelsin kargo görevlisine teslim ettim ve garantiye gönderdim. Garantiye gönderdiğim hava temizleme cihazımı servis sonrası gönderildi fakat güç kablosu ve cihaz kontrol kumandası kutudan çıkmadı.

Servise bildirdiğimde ise cihazın kutusundan kablo ve kumanda çıkmadı şeklinde bir cevap geldi ve yapacak bir şey olmadığını söylediler. Böylesine bir şeyi ben neden yapayım kendim polis memuruyum böyle kötü ve küçük bir işe neden girişeyim, Dyson dedim kaliteli olsun dedim süpürgemi de aldım temizleme cihazımı da hizmeti güzel diye ama ilk defa böyle bir saçmalıkla karşılaştım.

Ben evimi de altüst ettim kumandayı ve güç kablosunu da kutu içerisine koyduğuma eminim kaldı ki BRN tamirden önce 4-5 ayda kötü koku veren cihazın değişimi hatta başka bir Dyson ürünü ile değişim istedim. Özellikle bu sebeple cihazın tüm parçalarını paketledim. Dyson mı bu kadar küçük bir firma yoksa benim karakterim mi bu kadar küçük sorunumu çözmeyerek bana mı yalan söyleyen böylesine küçük bir şey için bu tarz bir şey yapmış muamelesi yapıyorsunuz. Anlam veremiyorum. Cihaz arızalı idi ki filtreler değişmiş kontroller sağlanmış böyle bir amacım olsa cihazın sorunu olmadan yapar böyle bir küçüklüğü yapacak insan.

Dyson kalitesi gözümde yerle bir! Acil sorunumun çözülmesini istiyorum. Cihazımı şu an servis çalışanlarınız yüzünden kullanamıyorum. Kendileri kaybettikleri şeyi cihazdan çıkmadı diye inkar edemezler. Varsa kutu açılım videosu ispat etsinler. Kutuların içerisinde kendi küçük kahverengi kutucukların içine koyduğuma adım gibi eminim. Dyson olsun kaliteli hizmet olsun sorun yaşamayalım diye aldığımız cihazda daha ilk defa garantiye bir ürün gönderdim ve anladım ki Dyson pişmanlıkmış. Açık çözüm bekliyorum.

23 Mayıs 2023 14:19 (Şikayetten 27 dakika sonra)

23 Mayıs 2023 17:08

Dyson tarafından arandım ve hala bununla ilgili hiçbir şey yapamayız şeklinde cevap geliyor yazıklar olsun Dyson pişmanlıktır!

23 Mayıs 2023 17:24

Ayrıca gelen telefonda yetkili kişi cihazın servise geldiğinde içinden kumanda Ve güç kablosu çıkmadığına dair kayıt olduğunu bu konu da hiçbir şey yapamayız tarzında bir dönüş sağlandı ben de madem böyle bir kayıt var bana bu kaydın iletilmesini cihazın içinden kumanda ve güç kablosu olmadığına dair olan kaydın gönderilmesini istiyorum, zaten servise ulaştığında bana mail olarak cihazın teslim alındığına dair mail gelmişti ama o eksik bu eksik diye bir içerik yok içerisinde

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
16 Haziran 2023 16:15

İsmail
08 Mart 11:58
Dyson Ürününde Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Servis
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
08 Haziran 2023 14:46
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
05 Ekim 2023 10:34
Dyson Purifier Hot+cool Formaldehyde
Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Nevin
29 Aralık 2024 16:22