Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Cihazında Sürekli Su Akıntısı Ve Koku Sorunu

Dyson Cihazında Sürekli Su Akıntısı Ve Koku Sorunu
10 Aralık 2024 18:18

18.03.2024 tarihinde aldığım Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde hava temizleme ve nemlendirme özellikli cihazın içerisinden sürekli olarak su akıyor ve koku geliyor. Bu arızayla ilgili 10 gün önce servise gitti, yapıldığı söylenip tekrar gönderildi ama arıza hiçbir şekilde çözülmedi. Görüntülü görüşme sonunda cihazın tekrar servise gönderilmesi söyleniyor. 10 gün önce serviste çözemediğiniz bir sorunu şimdi mi çözmeye karar verdiniz ve cihazın değişimini kabul etmiyorsunuz? Piyasada 3/1 fiyatına ürünler varken, kaliteli olsun, sorun yaşamayalım diye tercih ettiğimiz marka tarafından neden mağdur ediliyorum, üstelik sağlık problemi için aldığımız bir cihaz. Kesin çözüm istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim Dyson.

16 Aralık 2024 13:33 (Şikayetten 5 gün sonra)

20 Aralık 2024 18:11

Konuyu hassasiyetle ve en kısa sürede çözeceğinizi belirtmişsiniz Dyson. Bugün 20.12.2024 ve cevabınızın üzerinden 4 gün geçmiş. Arama, mesaj ya da mail almadım geri dönüş bekliyorum lütfen sorunumu çözer misiniz?

22 Aralık 2024 16:28
dyson-cihazinda-surekli-su-akintisi-ve-koku-sorunu-1.jpg

22.12.2024 tarihinde Dyson geri dönüş yaparak makinede bir sorun olmadığını söyleyerek cihazı geri göndereceğini söylüyor fotoğrafı ekte paylaştım... Madem bu cihazda bir sorun yoktu neden 2 kez görüntülü görüşme sonucunda bu normal değil cihazı servise alalım dediniz ve neden ilk servise gittiğinde parça değişti sorun çözüldü dendi madem normaldi ki ben cihazı 3 ay kullandım içinden hiç su aktığını görmedim... Dyson resmen tüketici ile alay ediyor çözüm odaklı değil kesinlikle ve tutarsız cihaz geldiğinde tekrar geri bildirimlerimi paylaşacağım

01 Ocak 2025 18:15
dyson-cihazinda-surekli-su-akintisi-ve-koku-sorunu-1.jpg

Cihazdaki su akıtma ve koku sorunu için servis normal olduğunu söyleyerek cihazı tarafıma gönderdi... Bende buna istinaden bu sefer Dyson online satış mağazası temsilcisi ile görüntülü görüşme gerçekleştirdim cihazın çalışma şekli özellikleri hakkında bilgi almak için görevli kişi cihazıma baktı ve bu su akmasının Çeşme gibi değil de damlalar halinde olması gerektiğini söyledi. Bunu söyleyenler Dyson cihazlarının satışını ve tüm teknik bilgilerini bilen kişiler. Dyson satarken farklı arıza giderme konusunda farklı konuşuyor ve beni aylardır mağdur ediyor. Sağlık sorunları için aldığım bu cihaza bir türlü çözüm üretemiyor. 3ncü kez cihazı servise göndermem söyleniyor zaten son gidişinde çözemeyip cihazı normal diyerek gönderdiler. Dyson kesin çözüm istiyorum!

Senay sonuçtan memnun değil

Senay
21 Kasım 2023 11:37
Akif sonuçtan hiç memnun değil

Akif
29 Nisan 2024 23:02
Sıla sonuçtan memnun

Sıla
23 Mart 2024 13:57
"Bir haftayı geçse de sorun çözüldü. Teşekkürler..."
Dyson İnternet Sitesinde Teslimat Sorunu

Serpil