Ülkü sonucu yetersiz buldu

Dyson Başlıkları Ve Çekiş Gücü Sorunu

Ülkü
29 Temmuz 2024 12:28

Dyson v12 detect slim absolute modelini aldım neredeyse 2 senedir kullanıyorum 2 kere koltuk altı başlığı kırıldı tekrar aldım. 2 kere kedi tüyü süpürme başlığı bozuldu. Ve çekim gücü asla ilk günkü gibi değil. Aldığım güne o kadar pişmanım ki. Müşteri hizmetlerini arıyorum sürekli temizleyin diyorlar. Temizliyorum yine aynı. Sadece ilk günler güzel çekiyordu sonrası çok kötü. Halı başlığı ile süpürüyorum koltukları. Parçaları o kadar pahalı ki artık almak bile istemiyorum. O parçalara verdiğim parayla başka süpürge alabilirdim. Kesinlikle abartıyorlar Dyson'ın hiçbir esprisi yok. Video ekledim koltuk süpürme başlığı oradan oraya sürüklüyor tüyleri bir de yeni aldığım başlık bu. Asla içine çekmiyor ucunda topluyor artık sinir krizi geçireceğim

01 Ağustos 2024 12:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Alev sonuçtan hiç memnun değil

Alev
11 Şubat 2025 13:22

Kadir
01 Şubat 2025 19:07
Dyson Süpürge Dayanıklılık Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği
Evren sonuçtan hiç memnun değil

Evren
22 Mart 2024 10:19
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12: Ayıplı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Murat
08 Şubat 2025 13:42
dyson-v12-ayipli-urun-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-2.pdf

Ömer
12 Ağustos 2025 16:08
Dyson V12 Süpürge Parça Arızaları Ve Yüksek Onarım Maliyetleri Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet
dyson-v12-supurge-parca-arizalari-ve-yuksek-onarim-maliyetleri-nedeniyle-yasanan-magduriyet-3.jpg
Dyson Kategorileri