Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Arıza Servis Formu/fatura

Kubilay
08 Eylül 2023 16:32

Elektrik firmasının hatasından dolayı bozulan Dyson hava temizleme cihazımı Dyson servisine gönderdim. 2 gün sonra müşteri temsilcisi aradı ve cihazda motor arızası olduğunu ve tamir edilemeyeceğini söylediler ve %60 indirimle yeni ürün almamı önerdiler, kabul ettim ürünü aldım. Yeni ürünün ödemesini beni zarara uğratan firmadan almak için başvurduğumda bana arızalı ürünle ilgili servis formu talep ettiler. Bende Dyson müşteri hizmetlerine başvurdum fakat ısrarla böyle bir uygulamaları olmadığını belirtip. Cihazımın servise alındığını yapılan işlemlerden sonra ürün motorunda arıza nedeniyle tamir olamayacağını belirten servis formunu ısrarla. Böyle bir prosedürümüz yok diyerek vermiyorlar. Bende bu formu ibraz edemediğim için zararımı karşılayamıyorum. Bu nasıl bir çalışma sistemidir ki müşteriye arızalı makinesi ile ilgili sonucu belirten servis formunu vermiyorsunuz. Maillere cevap verilmiyor. Faturayla ilgili problemi muhasebe kısmı çözmüyor. Arada bir duvar var müşteri hizmetleri arkada çalışmayan koskoca bir grup ve hiçbir problem çözülmüyor.

08 Eylül 2023 16:52 (Şikayetten 20 dakika sonra)
Kubilay
11 Eylül 2023 10:11

3 gündür beklemekteyim. Sizin en kısa süreniz kaç günü kapsamaktadır. Hiç olmazsa bu konuda bilgilendirip sonuç sunarsanız sevinirim.

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
08 Ağustos 2023 14:27
Şahver sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hava Temizleyici: Tekrar Eden Arıza Ve Yetersiz Çözüm

Şahver
09 Ocak 15:28
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
28 Mart 2024 21:47
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hava Temizleyici Tamiri

Osman
21 Eylül 2024 13:10
Dyson Hava Temizleyici Tamiri
Bahadir sonuçtan hiç memnun değil

Bahadir
14 Aralık 2023 15:34