Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Uluslararası Şikayet

Ecem
15 Temmuz 2024 10:38

Avustralya'dan aldığım Dyson Airwrap'i Türkiye'de kullanabilmek için Dyson'dan çözüm önerisi talep ediyorum fakat kendileri bu konuya dair bir çözüm politikası değil bir satış politikası geliştirmişler. Yurt dışından aldığınız ürünleri alıp %25 indirim ile yeni bir satış teklifi sunuyorlar. İş geliştirme birimleri uluslararası bir marka olmak, marka güvenirliği ve ürünün arkasında durmanın böyle bir şey olmadığının farkında mı? Bir çözüm önerisi talebim var. Durumu sizlere teknik açıdan da özetlemek isterim. Avustralya 220V Türkiye ise 240V kullanıyor yani bunu dönüştürebilecek bir voltaj dönüştürücü kullanmam gerekiyor cihaz sağlığı için fakat böyle bir dönüştürücü mevcut değil. Diyelim ki cihaz sağlığını önemsemiyorum ve ürünün sadece çalışması ile ilgileniyorum bu noktada bu watt aralığında ürün zaten düşük performans ile de olsa çalışıyor olmalıydı. Bu noktada Dyson'dan sorunuma çözüm bekliyorum ve böyle bir markanın bunu satış stratejisine dönüştürmesini kabul edemiyorum. Dilerim bu konuda sorunum çözülür.

20 Temmuz 2024 13:29 (Şikayetten 5 gün sonra)

Arya
Arya

@Dyson çözüm yolunu ortaya paylaşsa da hepimiz tek tek aynı şeyi yazmasak

İsmail
11 Aralık 2024 17:18