Ece sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airstrait Voltaj Sorunu

Dyson Airstrait Voltaj Sorunu
15 Mayıs 2024 12:35

Amerika Dyson store'dan Türkiye'de dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Dedikleri için, Türkiye'de şu an stokta olmayan Airstrait aldım. Voltaj uyumsuzluğundan dolayı ürünü kullanamıyorum. 1 aydır Dyson müşteri hizmetleri ile gerek telefon, gerek mail, gerek WhatsApp yoluyla iletişime geçtik. Her görüştüğümüz kişi ayrı bilgilendirme yaptı. Yapılacağını söylediler, İstanbul servise ürünü yolladık, parça yok diye geri gönderdiler. Bekleyin parça gelince yapılacak dedikleri için ürünün Amerika'ya iade sürecini kaçırdık. Şu an arayıp yapılamayacağını, dalga geçer gibi ürünümü imhaya alıp bana %25 indirim tanımlayacaklarını söylediler. 550 doları çöpe atmamı istiyorlar. Bir arkadaşım aynı şekilde ürünün Almanya'dan birebir değişimini yapacakları bilgisini alıp oraya götürdü. Dünya markasıyız diyen bir firmanın, Türkiye'de bana değişim yapamamasını kabul etmiyorum. Ürünümün birebir değişiminin yapılmasını istiyorum. Aksi halde başka yerlere de şikayette bulunacağım.

20 Mayıs 2024 11:04 (Şikayetten 4 gün sonra)

Yorumlar (7)

İklim
İklim

Ben de aynı durumdayım tüm sosyal mecralarda karalayacağım

Ece

Dünya markasıyız, tabii ki çözeceğiz dedikleri halde hiçbir şey yapmadılar. Başka nereye şikayet edilebiliyorsa etmek kazım.

Yasemin

Merhaba, sorununuz çözüldü mü?

Yasemin

Evet bana da aynı yorum yazıldı ve aranmadım

Ece

Hayır aranmadım bile, siz de mi aynı durumdasınız?

Hayrullah
Hayrullah

Sorununuz çözüldü mü acaba

Ece

Hayır, telefonla dönüş bile yapılmadı

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 13:48
Asli sonuçtan hiç memnun değil

Amerika Dan Alınan Dyson Airstrait Voltaj Farklılığı

Asli
20 Temmuz 2024 13:09
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Yurt Dışı Garantisi Mağduriyeti: Dyson Airstrait Sorunu

Gizem