Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Yurt Dışı Garantisi Mağduriyeti: Dyson Airstrait Sorunu

Yurt Dışı Garantisi Mağduriyeti: Dyson Airstrait Sorunu
28 Ekim 2024 10:54

Dyson airstrait ürününü uzun zaman Türkiye'ya stoğa getirmediği için Fransa'dan ürünü satın aldım. Çünkü Fransa garantisinin Türkiye'de geçerli olduğunu beyan ettiler. Ürünü alalı daha 1 ay olmadı. Plakaları oynuyor ve arasında belirgin bir boşluk ortaya çıkıyor. Yetkili servis ile görüşebileceğimi söyledikleri için doğrudan Ataşehir yetkili servisine gittim. Ürünün değiştirilmesi gerektiğini çünkü yedek parçasının olmadığını söylediler. Garantisinin ürün değişim için geçerli olmadığını belirttiler. Bu saçmalığın acil giderilmesini bekliyorum. Garanti ya geçerlidir ya da değildir. Türkiye'den alınmış olsaydı bu ürünü değiştireceklerini ama yurt dışından alındığı için değiştiremeyeceklerini söylüyorlar. O zaman neden garantisi Türkiye'de geçerli diyerek insanları yanıltıyorsunuz? Bu durumun acilen çözülmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

30 Ekim 2024 15:56 (Şikayetten 2 gün sonra)

01 Kasım 2024 13:29

Benimle iletişime geçen kimse olmadı. Destek hattınıza attığım mailde ya da müşteri hizmetleri yetkilinizle yaptığım telefon görüşmesinde de sadece servis ne diyorsa odur yanıtını alıyorum. Servis de size yönlendiriyor. Mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airstrait Voltaj Sorunu

15 Mayıs 2024 12:35
Dyson Airstrait Voltaj Sorunu
Vasfiye sonuçtan memnun değil

Dyson Eksik Parçalarımı Göndermiyorlar

Vasfiye
07 Haziran 2024 09:40
Dyson Eksik Parçalarımı Göndermiyorlar
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
30 Ağustos 2024 16:26
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
27 Mayıs 2024 13:48