Dyson Airstrait: Saçlarımı Mahveden Ve İade Edilmeyen Hayal Kırıklığı

Sude
09 Aralık 2024 20:54

16.11.24'de Dyson airstrait satın aldım. Ürünü denedim saç uçlarım yandı kırıldı ve döküldü. İnanılmaz bir yanık kokusu oluştu defalarca yıkamama rağmen geçmedi.

Islak denedim, nemli denedim hala aynı sonuç. Saçlarım gür ve kıvırcık. Yaptıktan sonra o kadar elektriklendi ve kabardı ki. Asla kullanılacak gibi değildi. Isı koruyucu spreyle krem ile her şeyle denedim sonuç aynı saçlarım mahvoldu yanık kokuyor kırıldı ve döküldü. Ayrıca asla hızlı sonuç veren bir makine değil İade etmek istediğimde 14 gün doldu diyerek asla almadılar.

Şikayetvar sitesi üzerinde görmüş olduğum emsal sorunlara göre de Dyson hayal kırıklığı. Müşteri temsilcileri, iade politikaları, ürünün kalitesi tam bir felaket.

Fiyatını asla hak etmiyor.

13 Aralık 2024 11:20 (Şikayetten 3 gün sonra)

13 Aralık 2024 11:22

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Meltem
Meltem

Sonuç aldınız mı aynı durumla karşı karşıyayım.

Dyson Airstrait Kullanımı Sonrası Saçlarda Ciddi Yıpranma Ve Hayal Kırıklığı

Meryem
31 Mayıs 2025 00:32

Dyson Airstrait İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

Merve
06 Aralık 2024 12:10
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airstrait İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Geciken Ücret İadesi

Feyza