Dyg sonuçtan hiç memnun değil

Airwrap Saç Şekillendirici Başlık Sorunu

27 Kasım 2024 12:00

Dyson online'dan Nisan 2023 yılında aldığım Airwrap saç şekillendiricinin başlıkları aldığım günden beri oynuyordu. Arada fön başlığı fön çekerken düşüyordu. Başlarda benim kullanımımdan kaynaklı olabilir, belki ben beceremedim diye düşünüyordum ve önemsemedim. Ancak sonrasında elim alışmasına rağmen sorun devam etti. Bundan yaklaşık 5-6 ay öncesinde müşteri hizmetlerini arayarak sorunu ilettim. Kayıt açacaklarını ve ilgileneceklerini söylediler. Kayıt açıldı ve sanırım teknik ekipten biri dönüş sağladı. Cihazı incelemeye alabilmek için müsait olduğumda saçımı yaparken canlı görüşme yapmamı istediler. Eğer görüşme sırasında başlık çıkarsa o şekilde gönderebileceğimi ve inceleneceğini söylediler. Bu kadar saçma bir şey olabilir mi? Ya o an saçımda başlık düşmezse? Her saniye bu sorun yaşanmıyor sonuçta. Cihazda bir arıza var ve başlık belirli aralıklarla saçımı yaparken çıkabiliyor. Garanti sürem 5 ay sonra dolacak ve hiçbir şekilde bu süreçte garanti servisinden yararlanmama izin vermediler. Üstelik canlı görüşme kadar saçma bir şey olamaz. Belki ben o şekilde görüşme sağlamak istemiyorum. Özel hayata saygı lütfen.
Neyse uzun lafın kısası, sorunum çözülmez ise de hukuki şekilde hakkımı arayacağım.

02 Aralık 2024 16:08 (Şikayetten 5 gün sonra)

02 Aralık 2024 16:15

Konuyu hassasiyetle ele almadınız. Hala görüntülü olarak görmeden servise alamayız bilgisi veriliyor. Aynı şeyler tekrarlanıyor. Süreci hukuki olarak devam ettireceğim.

02 Aralık 2024 16:16

Sırf kötü müşteri desteğinizden ve müşteri hizmetlerinizden dolayı kimseye de markanızı tavsiye etmiyorum. Parasıyla rezil olmak isteyen sizden ürün alsın.

Dyson Airwrap Başlık Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

Melisa
15 Mayıs 2025 17:46
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Başlık Sorunu Aylardır Çözülmüyor, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı

Merve
06 Ağustos 2025 15:40
Münevver sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Ana Başlıkları Düşüyor Ve Teknik Servis Yardımcı Olmuyor

Münevver
16 Eylül 2024 13:20

Dyson Airwrap Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunu Çözemiyor Ve Mağdur Ediliyorum

Ceyda
19 Haziran 2025 20:08