Münevver sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Ana Başlıkları Düşüyor Ve Teknik Servis Yardımcı Olmuyor

16 Eylül 2024 13:20

Dyson saç şekillendiricimi 2020 tarihinde aldım. 2023-2024 yılı içerisinde ana başlıkları düşmeye başladı ve saçımı yapamaz hale geldim.
Bu yüzden 14 Aralık 2024 tarihinde garanti kapsamı dışında olduğu için belirli bir ücret karşılığında teknik servise gönderdim.
Daha sonra ürün başlığı onarıldı ve ürün bana gönderildi ve tekrar tam 2 ay sonra yine başlıkları düşmeye başladı ve ben
2. kez 14 Şubat 2024 tarihinde tekrar teknik servise gönderdim. Ana başlık onarıldı şeklinde bana ürün tekrar gönderildi ve yine yaklaşık 2 ay sonra yani 3. kez 19 Nisan 2024 tarihinde başlıklar düşmeye başladı ve ben ürünü tekrar teknik servise gönderdim ve ürün teknik servisten bana 'başlıklarınızı değiştirip kullanınız' şeklinde tekrar gönderildi. Ve ben yeni başlık bulma arayışına girdim, hiçbir şekilde Dyson online sitesinde başlıklar stoğa girmedi. Daha sonra kız kardeşimin yeni almış olduğu Dyson saç şekillendiricisinin başlıklarını denedim, bir de ne göreyim, yine düşüyor. Yani 4 ay Dyson teknik servisi beni oyalamış ve yanlış yönlendirme yapmış bulundu.

Kısacası ürünümün ana başlıkları düşmesi gerekçesiyle ücret karşılığı teknik servise gönderiyorum, ürün teknik servisten geliyor ve 2 ay aralıklarla
(14 Aralık 2024 - 14 Şubat 2024 - 19 Nisan 2024) olmak üzere 3 kez aynı hatayı tekrarlıyor ve 3. kez göndermemde artık başlıkları bahane ediyorlar ve beni oyalıyorlar. Ve ben 4 ay boyunca başlık arayışına girdim, kız kardeşim Airwrap alır almaz da başlıklarını denedim ve yine düştü.

Bunun üzerine E**** 2024 müşteri hizmetlerini aradım. Başlık değiştirmeme rağmen aynı sorunun devam ettiğini, hem psikolojik hem fiziksel olarak artık çok yorulduğumu, 1 yıl içerisinde 3 kez teknik servise gönderdiğimi ve ürünün hala düzelmediğini, artık beni çok fazla uğraştırarak zamanımdan çaldıklarını ısrarla söylememe rağmen bana 1 yıl dolmamasına rağmen, onu da geçtim aldıkları teknik servis ücretinin karşılığını vermemelerine rağmen tekrar benden 5 bin küsur teknik servisi ücreti karşılığında yapabileceklerini söylediler.

Şimdi soruyorum sizlere, hak mı bu? Siz bir ücret alın, ürünü hatası 1 yıl bile dolmadan devam etsin, siz tekrar bir ücret isteyin!

Bu şekilde hem paramızı alıp hem de mağdur etmeleri ve hala paramızı almaya çalışmaları…

Anladım ki Dyson sadece bu işin satış kısmında, müşteri memnuniyeti onlar için önemsiz!

Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Bunu çok iyi bilin istedim.

17 Eylül 2024 11:35 (Şikayetten 22 saat sonra)

24 Eylül 2024 14:26

16 Eylül tarihinden bu yana Dyson Teknik Servisi hiçbir şekilde dönüş yapmadı ve sorunu çözüme kavuşturmadı. Video ekleyerek konuya dikkat çekmek istiyorum. Gördüğünüz üzere sadece çok hafif tutarak bile başlıklar yerinden çıkmaktadır. Saç üzerinde ki eziyetini sizlerin değerlendirmesine bırakıyorum. O kadar para vererek aldığım bir ürünün bu şekilde sorunlar çıkarmasına ve Dyson müşteri hizmetlerinin ve teknik servisinin hiçbir şekilde bizleri dikkate almamasına ben çok üzgünüm...

Aaaa
Aaaa

Dyson süpürgede de aynısını yaptı bize! Buna rağmen haklısınız satış konusunda iyiler iyi reklam yapıp satıyorlar ama malın arkasında duramıyorlar kesinlikle Tüketici Hakları sizin yanınızda olacaktır

Münevver

Dyg sonuçtan hiç memnun değil

Airwrap Saç Şekillendirici Başlık Sorunu

27 Kasım 2024 12:00

Şura
27 Mayıs 2024 14:42
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
25 Eylül 2024 00:42