Uğur sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 19:10

Volkswagen marka 2015 Polo modelli aracımı arıza lambası yaktığı için Doğuş Oto'yu randevu almak amacıyla müşteri hizmetlerini aradım. Görselde belirttiğim üzere arıza lambalarını kendisine tarif niteliğinde anlattım ve aracımın titreme yaparak gaz kestiğini söyledim. Kendisi bana servise götürmem gerektiğini söyledi. Ben de müşteri danışmanımdan ücret bilgisi almak istedim. Bana 23.000 TL küsuratlı bir ücret söyledi. Bunun üzerine Maslak Doğuş Oto şubesine randevu oluşturduk.

26.07.2024 tarihinde aracımı bıraktım. Beni servis danışmanı olan a** g**ş** karşıladı. Teknisyen arkadaşı ile aracım üzerinde yapmış oldukları gözlemler neticesinde arıza lambalarının sönmesi için bana yapılması gerekeni al** bey anlattı. Bana 45.381,23 TL ücret çıkarttı. Araç üzerinde herhangi bir mekanik bilgimin olmamasından dolayı tekliflerini kabul ettim. 01.08.2024 tarihinde aracımı teslim aldım. Birkaç gün sonra seyir halinde giderken aynı arıza lambası tekrardan yandı.

Servis danışmanım a** g** ş*** ile hızlı bir şekilde iletişim içerisine geçtim. Aracı tekrardan servise götürmem gerektiğini söyledi. 13.08.2024 tarihinde aracımı a** bey teslim aldı. Sorunun giderilmediğini, titremenin halen devam ettiğini ve belli bir hızla giderken hız kestiğini kendisine bizzat anlattım. Aynı teknisyen arkadaşla bir kez daha baktıklarında, 'biz detaylı bakıp size geri dönüş yapacağız' dediler. 16.08.2024 tarihinde beni tekrardan arayarak aracınızda başka sıkıntılar var diyerek 3 adet enjektör arızası tespit ettik, değişim bedeli 43.000 TL ve volan değişim 34.000 TL dediler.

Ben şok oldum. Araştırmalarımın sonrasında bir önceki bakımın benim arıza lambalarımla alakası olmadığını öğrendim. Resmen kandırılmıştım. Müşteri danışmanım olan a**bey'e bunu kabul etmediğimi, öncelikli taleplerime odaklanılmadığını öğrendim. Kendisi de bu durumu aracı bırakırken kabul etmişti zaten çünkü arıza lambalarını neye göre kapattınız dediğimde buna cevap verememişti. Beni bir üst yöneticisi olan t** ç** bey aradı.

Konuyu bilmediği için ayrıntılı anlattım ama kendisi şirket çalışanı olduğu için dolayısıyla kendi çalışanını savunarak bir üslup sergiledi. Defalarca, 'benim önceliğim arıza lambalarının vermiş olduğu sorunun onarılması' dememe rağmen, 'siz bir belge imzalamışsınız, ben ona bakarım' dedi. Müşteri olarak isteklerin göz önünde tutulmamış olduğunu anlamış oldum. Bilgisi olmayan insanlara demek ki Doğuş Oto pazarlama şirketi bu şekilde davranıyor.

16 Ağustos 2024 18:41

T*** beye bu konuyu Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağımı belirtim çünkü telefon görüşmelerimde özellikle sorunumu anlatmıştım. Şikayetinizin bir anlamı olmayacak burada imzalamış olduğunuz bir belge var niteliğinde bir cümle kurdu kendisi bende kayıt altına alınan ses kayıtlarının olduğunu söyledim. Aracıma bahsi geçen arıza onarımı dışında yapılan işlemler

24 Ağustos 2024 18:27

Yeniden müşteri hizmetleri ile görüştüm notlarımızı aldık ama kurum sorumlumuza aktaracağım talebinizi dediğinde bende kurum sorumlunuz kim dediğimde T*** ç*** adını verdi benim görüştüğüm kişiyle aynı kişi bu şikayetim hakkında herhangi bir dönüş gerçekleşmedi anladığım kadarıyla bu platformu kurum dikkate almıyor

27 Ağustos 2024 18:22

İlgili müşteri hizmetleri beni arayarak kendisine verilmiş olan bilgileri bugün bana aktardı. Bilgi şu: personelimiz işlem sırasına göre ilerliyor bu yüzden böyle olmuş dedi yani benim taleplerimin hiçbir önemi yok bunu mu söylüyorsunuz dediğimde başka cümlelerle benim konuşmama izin vermeden ilerlemeye çalıştı kendileri günün sonunda işlem ücreti almayalım ustalık almayalım ama tekrardan yapılacak bakım için ürünlerin ücretini alalım mutlu olalım demek istediler, (ustalık ücreti 8000TL miş) enjektörlerin ücreti 44.000TL den bir anda 56.000TL ye yükseldi nedense aynı zamanda yani sizi bir kez daha kandıralım demek istiyorlar. Doğuş Oto pişmanlıkmış bunu anladım hatalarını kabul etmek istemiyorlar ama farkındalar… Gerçekten yetkili hiçbir merciye ulaşamadım bu benim için hayal kırıklığı oldu.

Mert
Mert

Dönüş yapan oldu mu veya sorununuz ile ilgilendiler mi Uğur Bey? Benzer bir durum ile karşı karşıyayım da ona göre bu sitede vakit harcamayayım direkt Tüketici Mahkemesi'ne başvurayım.

Doğuş Oto Wv Polo Satış Sonrası Servis Mağduriyeti

21 Haziran 2024 12:44
Doğuş Oto Wv Polo Satış Sonrası Servis Mağduriyeti

Doğuş Oto Servis Şikayeti

28 Ocak 2025 19:44
Doğuş Oto Servis Şikayeti
Adem sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 00:55