Dijitsu Servis Şikayeti, Güncelleme Atılması İçin 3 Aya Yakın Oyalaması!

Hüseyin
29 Mayıs 2023 17:15

BİM'den Dijitsu marka 50 ds 7700 model TV aldık. Güncelleme yapılması gerekiyor. Servis 3 aydır oyalıyor gelmiyor ben 3 ayrı platforma paramı ödüyorum Manisa Ece elektronik servisi güncelleme atmıyor onun yerine WhatsApp'tan zip dosyası atıyor tartıştık diye evde olacak bir işlem için TV'yi alıp götürmeyi teklif ediyor madem evde olacak bir iş neden TV'yi götürmek istiyorsun veya neden bana dosya ekini yolluyorsun bir insanın yaptığı işe de karşı tarafa da saygısı olması gerekiyor. Evde çocuk var TV'den videolar veya çizgi film izliyor TV'siz bırakmayı tercih etmek nedir ayıptır günahtır başka hiçbir şey değil Dijitsu müşteri hizmetlerinden e*** beyde konuyu çözmemek için elinden gelen gayreti ve azmi gösterdiği için çok teşekkür ederim! Hiçbir şekilde yardımcı olmadı olmak istemedi servis yanlısı oldu 5 dakikalık bir iş için 21 iş günü serviste kalabileceğini dile getirdi. Ben bir daha nasıl Dijitsu marka alayım veya kime tavsiye edeyim hadi Manisa servisi yokuşa sürüyor e Dijitsu müşteri hizmetleri e*** bey neden yokuşa sürüyor. Şikayet kaydı oluştur diyorum yapmıyor müdürüne aktar diyorum aktarmıyor. En sonunda tüm yazılı belgelerle Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Dijitsu TV Arızalandı Servis Ve Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

10 Haziran 2025 17:08

Fatih
19 Eylül 2023 10:33
Revzate sonuçtan hiç memnun değil

Revzate
21 Eylül 2023 21:49