Dijitsu Klima Çalışmama Şikayeti

Yiğit
07 Haziran 2024 20:14

Merhaba,
Carrefour mağazasından satın aldığım 30428962 ürün kodlu klima kurulduktan sonra ihtiyaç duyduğumuz ilk seferde yarım saat çalıştıktan sonra yarım saat sonrasında "oc" ve "el" hatası vererek durdu. Daha sonra montajını yapan Elif Teknik firmasını aradığımda artık yetkili servis olmadıklarını bildirdiler. Daha sonrasında çağrı merkezinizden aldığım yeni numarayı aradım. Konum atmamı söyleyip geleceklerini bildirdiler. Daha sonrasında bu firmaya bir daha ulaşamadım. Akabinde tekrar çağrı merkezinizi aradığımda yetkili servis ile anlaşma aşamasında olduğunuzu yetkili servis ile ilgili ne zaman yönlendirme yapılacağı konusunda net bir bilgi verilemeyeceği söylendi. Takdir edersiniz ki bir tüketici olarak yetkili servis anlaşmasının yapılmaması ya da yapılamaması benim sorunum mudur? Bugüne kadar servis hizmeti aldığımı hiçbir elektronik eşyada bu saçma durumu hiç yaşamadım. 2000 TL'lik bir üründe bile yetkili servis hizmeti verilebilirken 18.000TL'lik bir üründe ben bu sıkıntıyı çekmemeliydim. Sıcaklarda klimayı kullanamamam bir mağduriyet iken bunun çözümü için de hiçbir sonuç üretilmedi. Ben bunu başka bir yere yaptırsam garanti kapsamından çıkacağı malumunuzdur. Durum böyleyken siz nasıl bir öneride bulunursunuz (! )?

Aldığım Klima İlk Günden Beri Soğutmuyor, Servis Sorunu Çözmüyor

Bilal
27 Ağustos 2025 10:59

Dijitsu Djt 12000 BTU A++ İnverter Klima

Ayça
08 Aralık 2023 13:39
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
02 Temmuz 2025 20:23