Bim'den Aldığım Dijitsu Tv'nin Ayakları Yok!

Benimadım
02 Nisan 2023 12:11

Ocak ayında Bim'den aldığım Dijitsu marka TV'nin ayaklarının olmadığı hususunda daha önce buraya bir şikayet yazmıştım. Şimdi uzun uzadıya tekrar etmeye gerek görmüyorum. Şikayetim yayımlandıktan sonra ilgili yetkili servis benimle WhatsApp üzerinden yazışarak iletişime geçmiş, adres istemiş ve bir hafta içinde eksik parçaların adresime geleceğini söylemişti. Bir, iki, üç hafta geçtikten sonra ilgili yetkili servisi aradım ancak açmadı, yazdım ancak cevap vermedi! Bu parçalar cihaza öze olarak üretildiği için piyasada maalesef bulunmuyor. Hiçbir ayak aldığım TV'ye uymuyor. İlk şikayetimde ne Dijitsu'nun ne de Bim'in derdime derman olmayacaklarını tahmin ettiğimi, şikayetimi buradan haykırmak, ve insanları alışverişlerinde dikkatli olmaya davet etmek istediğimi yazmıştım. Maalesef Türkiye'de kurumsal firmadır, eksik iş yapmaz diye alışveriş yaptığımız çoğu ticari kuruluş parayı alana kadar güler yüzlü, satışı yaptıktan sonra sirke yüzlü olmaktadır.
Evet bugün 4. Aydayız ve Dijitsu'nun 2. Ayda vaat ettiği "bir hafta" henüz geçmemiş görünüyor.

Kurulum Ücreti 600 TL Talep Edildi Ve Bilgilendirme Eksikliği

Alparslan