Ökkeş sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Yazılım Yükleme Sorunu Ve Servis Ücreti

Ökkeş
16 Ağustos 2023 22:16

Digiturk kullanıcısıyım. TV izlerken sürekli yeni yazılım yükleniyor diye yayını kesiyor. 15-20 dakika böyle boş boş bekliyoruz yine de yüklenmiyor. Müşteri temsilcisinin önerdiği mucizevi yöntemler işe yaramadı. (aç kapa bekle) Bana sonrasında teknik servis göndereceklerini 270 lira ücreti olduğunu söylediler. Ya bu cihaz Digiturk'e ait mi? Ben yayınları izleme karşılığı para vermiyor muyum? Benim elimde olmayan nedenlerle meydana gelen sorunlar için ben kendim neden servis çağırıp para veriyorum. Yazık artık gerçekten can sıkıcı olmaya başladı. Başka bir platformdan geçtiğime pişman oldum.

profile profile
16 Ağustos 2023 22:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Ökkeş A., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Ökkeş
20 Ekim 2023 14:28

Kaç ay oldu İlgilenmediler maalesef sorunum aynen devam ediyor. Bir ay sonra taahhüt sürem bitiyor. Güncelleme yapmayan cihazlarını da vereyim gitsin. Başka bir platforma geçiş yapacağım gibi

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Kanallar Ve Haksız Teknik Servis Ücreti

22 Eylül 23:03

Engelli İndirimiyle Anlaşılan Ücret Yerine Farklı Tutarlar Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

19 Aralık 15:37
engelli-indirimiyle-anlasilan-ucret-yerine-farkli-tutarlar-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-4.jpg
engelli-indirimiyle-anlasilan-ucret-yerine-farkli-tutarlar-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-3.jpg
engelli-indirimiyle-anlasilan-ucret-yerine-farkli-tutarlar-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-1.jpg

Yeni Telefonumda Beın Connect İle Maç İzleyemiyorum, Cihaz Tanımlama Sorunu Çözülmüyor

16 Aralık 15:42
yeni-telefonumda-bein-connect-ile-mac-izleyemiyorum-cihaz-tanimlama-sorunu-cozulmuyor-1.jpg