Tolga sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 10:33

Kutusuz sadece internetten seyredilen Sporun Yıldızı Paketi. Yıllık olarak ayda kredi kartına 199 TL taksitle satılan paketinize niye engelli indirimi uygulanmıyor. Tüm Kampanyalarımızda Ek %35 İndirim diyorsunuz. O zaman bu indirim https://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/tv-kutusuz adresteki kampanyalarınızda da geçerli olmalı. Eğer kredi kartı ile paket şeklinde satılıyor diyorsanız Ssport Plus da paket şeklinde satılıyor ama engelli kimliği gönderildiğinde engelliler için indirim kodu gönderiyor.
İyi çalışmalar

17 Kasım 2023 10:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Tolga A., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

20 Kasım 2023 16:59

Sayın Tolga A., ile20.11.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Tolga
Tolga
20 Kasım 2023 17:23
Digiturk Engelli Kampanyası Niye Bütün Kampanyalarda Geçerli Değil

Evet beni aradılar kibar bir müşteri temsilcisi bana kredi kartı kampanyasında bu indirim geçerli değil dedi. Bunun indirim kodu ile çözülebileceğini söyledim ama o konuda yapacak bir şeylerinin olmadığını söylediler. Ssport Plus bunu yapıyor dedim bende Eğer Digiturk sitesinde tüm kampanyalarda engelli indirimi uygulanır diyorsa o zaman dediğini arkasında durmak zorundadır diye düşünüyorum. Bakın Digiturk'ün https://www.digiturk.com.tr/sizinlekampanyasi resmi sitesi olan bu adreste bunu açıkça beyan etmiş. Bu problemin çözülmeyecek kadar atla deve bir sorun olduğunu da düşünmüyorum. Lütfen Engelliler için biraz çaba ve pozitif ayrımcılık diyorum İyi çalışmalar

İbrahim
06 Ağustos 2024 21:37
Digiturk'ten Çözüm Bekliyoruz
Erman sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 16:46
Yanlış Faturalandırma Ve İndirim Sorunu